Приготуйте на вихідні

---
1 543
0
900 г свіжих або заморожених шампіньйонів, 400 г вершків 33%, 2 кубики грибного бульйону, 30 г вершкового масла, сіль.


Свіжі або заморожені шампіньйони добре помити і зварити у 300 мл води. Зварені гриби витягти шумівкою і подрібнити міксером або блендером. Викласти в сотейник і залити відваром, у якому варилися гриби, попередньо розчинивши у ньому кубики. Поварити 3-5 хвилин. Влити тоненькою цівкою вершки, не доводячи до кипіння. Посолити на смак. Подавати у супових чашках або піалах. У кожну, за бажання, покласти шматочок масла.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують