Овочі варіть цілими

---
1 884
0
- Зварені овочі не залишайте у воді – відразу зцідіть, інакше вони наберуть зайвої вологи, через що стануть надто м’якими, водянистими і несмачними.
- До салату не додавайте теплі, щойно зварені овочі, обов’язково остудіть їх. Якщо не встигаєте і салат треба готувати з теплих овочів, тоді намагайтеся не змішувати холодні овочі з теплими, бо салат може швидко зіпсуватися.
- Під час варіння краще збережуться вітаміни і корисні властивості в овочах, якщо покладете їх не в холодну воду, а в окріп. Відвар можете використовувати у супах чи соусах, але у тому разі, якщо овочі ви ретельно помили.
- Якщо залишилися невикористані відварені овочі, покладіть їх у морозильну камеру. Вони швидко розморозяться, якщо ненадовго опустите їх в окріп.
- Салат з варених овочів буде смачнішим, якщо до нього додати трохи сирих.
- Вінегрет буде смачнішим, якщо до нього додати ложку молока і трохи цукру.
- Кориснішим і смачнішим буде салат з варених овочів, якщо перед варінням ви їх не розрізатимете.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують