RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |
Молодий буковинець » новини » Шоколадні млинці з сирно-вишневою начинкою: рецепт солодкої страви для легкого сніданку


Ці млинці дещо нагадують шоколадні сирки з різноманітними начинками, які багато хто куштував в дитинстві. Водночас вони зберігають характерну текстуру і вигляд млинців.

Про те, як готувати шоколадні млинці з сиром і вишнею, пише кулінарний Telegram-канал "рецепти від mil_alexx".



Що потрібно для шоколадних млинців з сиром і вишнею
Для того, щоб приготувати солодкі шоколадні млинці з начинкою з сиру та вишень, потрібні такі інгредієнти:

молоко - 500 мл;
вершки або сметана - 50 г;
вишні - 400 г;
сир - 350 г;
какао - 40 г;
борошно - 225 г;
яйця - 3 шт.;
вершкове масло - 40 г;
цукор - 80 г;
ванільний цукор - 23 г;
цукрова пудра - 2 ст. л.;
крохмаль - 2 ст. л.;
сіль - дрібка.

Як готувати шоколадні млинці з сирково-вишневою начинкою
Спочатку замісіть тісто для млинців. В глибоку миску розбийте яйця, краще, щоб вони були кімнатної температури. Всипте 40 г білого цукру і 10 г ванільного цукру, а також додайте сіль - це допоможе збалансувати смак.

Підігрійте молоко - воно має бути теплим, проте не гарячим. Влийте половину рідини в тісто та всипте попередньо просіяне какао. Поступово всипайте борошно, ретельно перемішуючи рідке тісто.

Розтопіть масло до стану рідини, додайте його в тісто для млинців. Влийте решту молока, за потреби підігрівши його. Ретельно перемішайте тісто.

Добре розігрійте пательню, вилийте приблизно черпак тіста. Точна кількість тіста на млинець залежить від розміру пательні. Хутко похитайте пательню так, щоб тісто покрило всю площу пательні.

Смажити млинець потрібно 1,5-2 хвилини з одного боку і ще 15-30 секунд з іншого, зменшивши вогонь до середнього.

Щоб приготувати начинку, помийте вишні і видаліть кісточки. Для приготування шоколадних млинців можна використовувати як свіжі, так і заморожені плоди, головне - без кісточок.

Пересипте вишні в каструлю, додайте крохмаль і 40 г цукру. Перемішуючи, варіть вишні до загустіння, на маленькому вогні. Після цього дайте начинці охолонути.

Для сирної начинки додайте до сиру решту ванільного цукру, цукрову пудру і вершки. Перемеліть сир блендером до консистенції пасти.

Викладіть начинку на млинець - лише з одного боку млинчика, двома паралельними смугами, а потім загорніть краї і згорніть виріб у рулет.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Алісія Давид
1-09-2024, 01:45
Коментарів 0 Переглядів 688


Дівчина вчора, 23 листопада, пішла з дому та досі не повернулася
Врятував десятки побратимів: буковинець під обстрілами вивозив товаришів із передової


Андрій Дробко служить водієм батальйону буковинської тероборони
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«Зараз найгостріша фаза». Блог Ігоря Буркута
Зараз найактивніша фаза російсько-української війни, яка розпочалася ще у 2014 році
Чому всі заздрять українцям? Блог Ярослава Волощука
Не знаю, чи робив хтось дослідження, хто у світі найбільше задоволений своєю владою
ВІДЕО Переглянути все відео

Провайдер INTELEKT пропонує декілька надійних способів залишатися онлайн незалежно від перебоїв з електропостачанням.

Уже цієї неділі – 24 листопада – у Чернівцях, за сприянням "Словацько-Українського культурно-освітнього товариства", відбудеться зустріч із представниками освітньої програми Free Student.

22 серпня 2023 року Президент України підписав закон, що стосується обов’язкового облаштування бомбосховищ у новобудовах. Як відреагували на ці зміни забудовники й що вони вважають пріоритетним у процесі зведення своїх новобудов, ми поцікавилися у Василя Воєвідка, генерального директора відділу продажів будівельної компанії "Родоліт".

В Україні є чимало компаній, що працюють в галузі архітектурного проєктування та дизайну. У міру того, як між ними зростає конкуренція, підвищується і професійний рівень архітектурних бюро. Про особливості роботи одного з таких чернівецьких бюро ми розпитали у Дарії Олексюк, операційного директора бюро архітектури та дизайну DAR group&partners.