RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |


Сьогодні полиці магазинів заповнені локшиною різних видів, але домашня завжди поза конкуренцією. Щоб приготувати смачну локшину, тісто необхідно вимішувати 5-10 хвилин, чим тонше ми його розкочуємо, тим смачнішим воно буде. Для приготування вам знадобляться: яйця, борошно та сіль. Замісити тісто, розкатати та просушити.

Така локшина не розварюється та довго зберігається.



Інгредієнти
борошно – 100 г
яйце – 1 шт.
сіль – щіпка

Яйце з сіллю збийте виделкою. Порціями підсипайте просіяне борошно і замісіть круте тісто. Скачайте в кулю, покладіть у пакет і залиште на 30 хвилин.
Робочу поверхню посипте борошном. Розкатайте тісто в тонкий пласт завтовшки 1-2 мм. Розріжте на дві частини, обсипте борошном з обох боків і поверніть у рулети.
Гострим ножем наріжте кожен рулет на тонкі кільця 3-4 мм. Локшину ще раз присипте борошном і залиште на столі до повного висихання.

Поради:
Краще купувати домашні яйця.
Невикористану локшину добре підсушіть і зберігайте у закритому

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Алісія Давид
11-11-2023, 01:45
Коментарів 0 Переглядів 952

Теги -

Буковинців просять економно споживати електроенергію.

Щоби стабілізувати роботу енергосистеми
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Щаслива, що змогла хоч трішки допомогти. Блог Галини Олійник
Дуже сподіваюся, що з кошенятами надалі все буде гаразд
Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
ВІДЕО Переглянути все відео

Вчора попрощалися із 19 військовослужбовцями 10 окремої гірсько-штурмової бригади "Едельвейс"