RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |



У Чернівцях почне працювати комунальне підприємство "Агенція розвитку м. Чернівці".

За це рішення проголосували депутати Чернівецької міської ради сьогодні, 27 липня, пише molbuk.ua.



"Прийняли рішення про нове комунальне підприємство ефективніше залучатиме грантові кошти та сприятиме інвестиціям у розвиток Чернівецької громади", - написав у фейсбуці Роман Клічук.

Основна мета Агенції розвитку - залучення інвестиційних та позабюджетних ресурсів, грантів.

Депутатка міської ради Яна Брус піж час сесійного засідання розповіла, що це позитивне рішення. А створити агенцію намагалися впродовж двох років.

Депутати висловили очікування, що Агенція розвитку буде залучати мільйони євро для Чернівецької громади.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
27-07-2023, 19:12
Коментарів 10 Переглядів 2 642

Теги -
Hаписав: Олена, Коментарів: 0, Новин: 0, 28 липня 2023 08:35
В новині:
А що наша влада робить для відновлення роботи чернівецького ТОВ Машзавод. Підприємство вже 10 місяців зупинено через необгрунтовані санкції. Колектив залишився без засобів до існування, бюджет області втрачає мільйони гривень податків, а пан Запаранюк тільки обіцяє і нічого не робить!!!!!!!!!

Hаписав: Вадим Карасьов, Коментарів: 0, Новин: 0, 28 липня 2023 09:11
В новині:
Залучення інвестицій для розвитку міста це дуже добре. Але необхідно також щоб працювали підприємства, які в основному наповнюють бюджет міста. Десятий місяць із-за неправомірно застосованих санкцій не працює Чернівецький машинобудівний завод. Держава втрачає податки, працівники заводу поповнюють ряди безробітних. Влада свідомо доводить потужне, необхідне для економіки країни підприємство до банкрутства.

Hаписав: Олена С., Коментарів: 0, Новин: 0, 28 липня 2023 11:02
В новині:
Підтримка українського бізнесу в умовах війни стала одним із пріоритетних завдань для Уряду України та міжнародних організацій.Підприємство нашого регіону - Машзавод було прибутковим на момент накладання безпідставних санкцій. Трудовий колектив на чолі з директором заводу намагаються всіма силами відновити справедливість та поновити роботу товариства. А хіба активну участь у вирішенні цього питання не має приймати довірений чиновник, який напряму може зв'язатися з верхівкою держави та відстояти підприємство.

Hаписав: Альона, Коментарів: 0, Новин: 0, 28 липня 2023 11:09
В новині:
Зруйновані підприємства, релокація, окупація, зниження виробничих потужностей, брак робочої сили.Це-реальність, у якій живуть українські підприємства вже 1,5 року. Так чому ж наша адміністрація не прикладає зусиль, щоб врятувати підприємство, яке вижило саме в цих умов і допомогло б вижити нашій економіці. Чернівецький Машзавод- дуже болюче питання, яке ніяк не може вирішитись вже 10й місяць.

Hаписав: Гість Наталія, Коментарів: 0, Новин: 0, 28 липня 2023 14:03
В новині:
Створювати комунальне підприємство "Агенція розвитку м. Чернівці", це добре, але требо підтримувати українські підприємства, у яких вже робота налагоджена. Таке підприємство, як Машзавод доводять до банкрутства, а працівники залишаються без зарплат в такий важкий час. Хто допоможе зняти санкції?

Hаписав: Поліна, Коментарів: 0, Новин: 0, 28 липня 2023 14:10
В новині:
Чудово, коли Агенція розвитку буде залучати мільйони євро для Чернівецької громади. Але погано коли примусово закривають діючі. На Буковині вже 9 місяців через неправомірно застосованих санкцій не працює Машзавод, найбільший в Україні виробник нафтогазопереробного обладнання. Держава не отримує податки, працівники заводу поповнюють ряди безробітних. Влада свідомо доводить потужне, необхідне для економіки України підприємство до банкрутства.

Hаписав: Лариса, Коментарів: 0, Новин: 0, 28 липня 2023 14:11
В новині:
Нові підприємства це добре , а чому б не допомогти у знятті незаконно накладених санкцій на ТОВ Машзавод, який не працює десятий місяць,чому влада не приймає ніяких рішень, а тільки обіцяє .

Hаписав: Злата, Коментарів: 0, Новин: 0, 28 липня 2023 14:14
В новині:
Нові підприємства створюють , в той час коли підприємство де було все налагоджене, де поповнювався постійно бюджет міста , йде мова про Машзавод, працівники без роботи , але хтось доводить завод до банкрутства.

Hаписав: Наталя Ц., Коментарів: 0, Новин: 0, 28 липня 2023 14:17
В новині:
В умовах повномасштабної війни требо намагатися втримати економіку, а в деяких галузях розраховувати на розвиток та приваблення інвестицій, створювати комунальне підприємство, шукати нові формати. Обласній владі требо підтримувати всі українські підприємства, а не доводити до банкрутства, та нарешті допомогти зняти необгрунтовані санкції з Машзаводу. Адже це можливість допомагати фронту.

Hаписав: Гість Аліна, Коментарів: 0, Новин: 0, 28 липня 2023 14:21
В новині:
Комунальні підприємства для розвитку міста потрібні, але в той же час не потрібно забувати про ТОВ Машзавод , який також багато приносив до бюджету міста .


Значущою подією відкриття стала прем’єра фільму "Мертві не завдають болю", режисером якого виступив відомий американський актор Вігго Мортенсен
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Значущою подією відкриття стала прем’єра фільму "Мертві не завдають болю", режисером якого виступив відомий американський актор Вігго Мортенсен


«Села наче вимерли». Блог Анни Семьонової
Минулого тижня їхала на рідну Кельменеччину. Цей край завжди славився родючими садами та працьовитими людьми, які ці сади обробляють. Та цієї поїздки я жахнулася…
Ремонти доріг і «не на часі». Блог Юлії Пацаранюк
Вулиця Руська, а точніше її частина від тролейбусної зупинки "Руський міст" до Фастівської
ВІДЕО Переглянути все відео

Не так давно в самому серці Чернівців відчинив двері сучасний Центр естетичної медицини “KARDI’“, де буковинці й гості міста можуть скористатися цілим спектром доглядових процедур і отримати якісне лікування. Які ж послуги там можна отримати і чим особливий заклад — далі.
[/center][/center]

Розвиток охоронної компанії "ТИГР": про важливість професійного розвитку співробітників, інвестиції в сучасні технології та нашу місію – забезпечити найвищий рівень безпеки для кожного клієнта.