Паштет із курячої печінки: рецепт популярної закуски

новини / Смачні рецепти
1 772
0

Інгредієнти паштету доступні: куряча печінка, цибуля, морква та вершкове масло.

Такий паштет можна подавати на сніданок чи перекушування.



Складники


куряча печінка – 500 г;
цибуля ріпчаста – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
олія – 2 ст. л.;
вершкове масло – 50 г;
перець чорний мелений;
мускатний горіх – щіпка;
коріандр мелений – щіпка;
сіль.

У курячої печінки видаліть прожилки. Промийте, просушіть паперовим рушником і наріжте шматочками.

Цибулю очистіть і наріжте півкільцями. Моркву натріть на тертці.

У сковороді на олії обсмажте цибулю до прозорості, додайте моркву і обсмажуйте, перемішуючи, до напівготовності. Викладіть печінку в овочі і протушкуйте з овочами на середньому вогні 20 хвилин.

Масу трохи остудіть. Додайте м'яке вершкове масло, мускатний горіх, коріандр, перець, сіль. Подрібніть занурювальним блендером до однорідної гладкої консистенції. Викладіть у лоток і поставте в холодильник.

Поради


- Вершкове масло має бути м'яким, але не розтопленим.
- Приправи використовуйте на свій смак.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:

Колонка

Читають Коментують

Свіжий номер

Афіша

політика, влада

економіка

здоров'я

культура

спорт

Каталог фірм