RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Готувати поміж вимкнення світла – ще той квест для українців. Відключення електроенергії часом перешкоджають нам добре поснідати, пообідати чи повечеряти вдома. Звісно, кожен розуміє, що це тимчасово, тому й скаржитися на такі умови не має сенсу, переживемо. Але як би не було – їсти все ж хочеться, наш організм ж не має своєї черги вимкнення. Аби не залишитись голодними у обідню перерву, після чи перед роботою або навчанням, треба знати, де можна смачно й недорого поїсти. Ми підготували підбірку закладів, які раді нагодувати відвідувачів улюбленими стравами.



Піца Парк


м. Чернівці, вул. Головна, 77
Т. +380669257464
м. Чернівці, вул. Головна, 1
Т. +380990226397
м. Чернівці, вул. Небесної Сотні, 5-А
Т. +380506857903
Instagram: pizzaparkcv


"Піца по-буковинськи"… Її смак знайомий кожному чернівчанину. Вона проста у приготуванні: з інгредієнтів всього-на-всього тісто, гриби, ковбаса та сир, але її неповторний аромат викликає приємні відчуття та спогади. Надзвичайно смачна і дуже соковита піца отримує лише позитивні відгуки тих, хто її куштує. Вона є родзинкою закладу.

Мережа піцерій "Піца Парк" бере свій початок з 1998 року. У меню представлено широкий асортимент маленьких та великих піц, сніданків, перших страв, гарячих страв, гарячих закусок (жульєни "Олімп" та "Делікатесний"), салатів, млинців, десертів, коктейлів, напоїв – тож незалежно від того, з ким та коли Ви завітаєте до закладу, голодним не залишиться ніхто і ніколи. Одне з найбільш бюджетних місць в Чернівцях – пообідати бульйоном з куркою та піцою коштуватиме всього 104 гривні.

Завітайте до мережі піцерій "Піца Парк" на сніданок зі своєю половинкою, прийдіть на обід із колегами або ж проведіть тут затишний вечір у колі сім’ї і обов’язково поновіть свій запас приємних спогадів ще кількома незабутніми моментами, позитивними емоціями, яскравими фото та незабутнім смаком "Піци по-буковинськи"! Створюйте власні сімейні традиції разом з нами!

Де можна дешево і смачно поїсти в Чернівцях?*


Cher Ami


м. Чернівці, Соборна площа, 5
м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 33
Т. +380985100795
Instagram: cherami_cv


Найкращий варіант для любителів "шведського столу". Адже, Cher Ami – це перший в Чернівцях безлімітний ресторан з домашньою кухнею. Ви платите тільки 100 грн за вхід, а натомість отримуєте безліміт на всі страви. Обирайте, що хочете, хоч і все одразу. Жодних обмежень у розмірі порцій справді немає – беріть стільки, скільки зможете з’їсти. На ранок тут можете себе потішити також великим вибором кавових напоїв та десертів. А ще тут дуже смачні млинці з різними начинками...

А що важливо – тут не тільки смачно, а й поживно та здорово! У меню завжди є місце сезонним овочам, традиційним українським стравам, дієтичному м’ясу та щойно спеченій випічці. Тут завжди свіжі страви: все готується в день подачі. Діє система самообслуговування. Ви заощаджуєте свій час та кошти, уникаєте потреби в придбанні продуктів та приготуванні страв, не витрачаєте зайвих сил. Справді надзвичайно зручна система! Спробуйте і ви у цьому переконаєтеся!

У ресторан Cher Ami йдуть не за швидким перекусом, а, щоб добряче поїсти та зарядитися енергією для нових звершень. Формат шведського столу дозволяє не обмежувати себе у виборі та задовольняти свої смаки, економлячи кошти. Парадокс, правда? Але у CherAmi можливо все! Заходьте в гості – тут безмежно смачно!



Sparta Pub


м. Чернівці, вул. Головна, 265-B (стадіон "Хет-трик Арена")
Т. +380660058600
Instagram: sparta_pub_cv


"Sparta Pub" — ідеальний заклад для шанувальників спорту, драйву, крутих вражень та яскравих емоцій.
Так добре смакує ароматне пиво у колі однодумців, так цікаво спілкуватися на спортивні теми, так захопливо проводити дозвілля, насолоджуючись смачними стравами. Годі чекати! Збирайте компанію друзів та заходьте до "Sparta Pub" — це завжди вдала ідея! До того ж у нас завжди є світло, адже маємо генератор та за потреби використовуємо його. Тут можна поласувати такими стравами, як банош український, і борщ з салом, і салат з лососем, і куряча грудка в кисло-солодкому соусі, і безліч закусок та інших страв. Також, приємним бонусом є комплексні обіди з 12 – 16 год за дуже приємними цінами (всього 120 грн). Швидко, недорого та смачно. Заклад працює аж до 23 год.

Що пропонуємо?


• перегляд футбольних матчів та інших спортивних подій;
• особливу атмосферу;
• різноманітне меню — кожен зможе обрати страви собі до смаку;
• крафтове пиво;
• смачні закуски до пива;
• велику коктейльну карту;
• чаї власного виробництва та запашну каву.

А ще на нашій сторінці в instagram ми анонсуємо спортивні матчі!



Pronto Pizza


м. Чернівці, просп. Незалежності, 90
м. Чернівці, вул. Руська, 253
м. Чернівці, вул. Гагаріна, 54-А
Т.: +380504770029, +380673770029
Site: prontopizza.cv.ua
Instagram: prontopizza.sushipro.cv


Якщо ви любите піцу, то, мабуть, знаєте, що далеко не в кожному закладі вона справді смачна – то пересушена, то недопечена, то геть крихка. А, як відомо, якщо із тістом халепа, то якою б не була начинка – піцу не врятувати. Любите не просто корж з начинкою, а справжню піцу? Тоді вам у Pronto Pizza. Ніжне тісто, апетитна начинка, бортики з сиром або мисливськими ковбасками, неймовірний аромат та бажання розтягнути гастрономічне задоволення – перше, що спадає на думку, коли чуєш про Pronto Pizza. А все тому, що тут знають, як приготувати найсмачнішу піцу. Так-так, саме ту, від якої тектиме слинка. Мініпіца тут вартує 45 грн, а салат "Грецький" – 89 грн. Отож, ціни тут демократичні.
Крім піци, ця мережа пропонує курячі нагетси, картоплю-фрі, соковиті крильця, салати ("Цезар", "Грецький", "З лососем", "Фітнес", "Чука"), бульйон, а також доставку суші Sushi Pro. Серед позицій традиційної японської кухні є як і популярні набори суші ("Каліфорнія", "Філадельфія", "Самурай", "Наомі", "Цунамі"), так і футо макі, хосо макі, нігірі, ура макі, том ям і місо-суп (з креветками або лососем).

Доставкою їжі сьогодні нікого не здивуєш, адже її практикує багато закладів. Але часто ресторани мають додаткові умови до замовлення – мінімальний чек, платні послуги кур’єра, передоплату тощо. У Pronto Pizza таких вимог немає, доставка по Чернівцях завжди є БЕЗКОШТОВНОЮ, а розплачується клієнт у зручний для нього спосіб. Що стосується тривалості виконання замовлення, то, як правило, піцу довозять за 29 хвилин у межах міста. Здається, жоден заклад у місті не дарує стільки подарунків та не проводить так багато акцій і розіграшів, як Pronto Pizza.

Редактор: Марія Фернюк
13-02-2023, 20:00
Коментарів 1 Переглядів 20 433

Теги -
Hаписав: АААА, Коментарів: 0, Новин: 0, 19 лютого 2023 10:44
В новині:
Уточнення щодо ПІЦИ-Парк. Мережа цих піцерій "з буковинським смаком", можливо й створена в 1998 році. Проте традиція цієї своєрідної "буковинсько-італійської" піци значно давніша. На початку 1990-х (часи мого студенства) піцерія на Головній процвітала. І як мені видається піца тоді була ще соковитішою (хоча й зараз так собі нічого). В середині 1990-х настав занепад цього закладу і поступове його перетворення в наливайлівку. А після 1998 року, напевно що з приватизацією, відродження.
Піца "по-буковинськи" - це чудово. Хоча мій особистий фаворит це - піца "по-міланськи" (мілансько-буковинська) піца.

• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Сьогодні, 17 травня, скористатися послугою можна на Центральній площі


Чому стріляли у Фіцо? Блог Ярослава Волощука
Від часів Улофа Пальме – прем’єр – міністра Швеції в Європі не було випадку, аби хтось стріляв у чиновника такого високого рангу.
Бельгійці передали гроші на дрони. Блог Надії Будної
Чернівчани невтомно збирають кошти на дрони, плетуть маскувальні сітки та кікімори.
ВІДЕО Переглянути все відео

Вчора попрощалися із 19 військовослужбовцями 10 окремої гірсько-штурмової бригади "Едельвейс"