RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


Зберігання в морозильнику м'яса продовжує його термін придатності та допомагає зберегти смак і вміст поживних речовин. Але інколи так трапляється, коли потрібно розморозити м'ясо екстремально швидко. У цьому випадку вам допоможе кілька простих способів.

Про це пише SantePlus.



Як швидко розморозити м'ясо

Гаряча вода


Для розморожування м’яса важливо нагріти воду на повільному вогні. Як тільки ви побачите, що утворюються бульбашки, вимкніть вогонь.

Потім помістіть заморожене м’ясо в герметичний пакет на блискавці або в добре зав’язаний поліетиленовий пакет, щоб вода не проникла в упаковку. Після цього покладіть його у воду на 20 хвилин.

Холодна вода

Помістіть м’ясо в герметичний пакет із застібкою, потім у миску з холодною водою та залиште на кілька годин. Якщо ви хочете прискорити процес, додайте кілька крапель оцту.

Оцет

Необхідно вийняти заморожене м’ясо з упаковки, полити його білим оцтом і залишити на 15 хвилин. Потім промийте його водою та приготуйте.

Холодильник

М'ясо і птицю не варто розморожувати при кімнатній температурі - зовнішня поверхня нагрівається швидше внутрішньої і сприяє росту бактерій.

Тому найбезпечніше місце для розморожування всіх видів м'яса - у холодильнику.

Покладіть пакет з м'ясом на тарілку, щоб зібрати рідину, і тримайте його в нижній частині холодильника. Час для розморожування в холодильнику залежить від кількості м'яса.

Мультиварка


Використовувати для розморожування можна й мультиварку. Перед тим, як розморожувати м'ясо, його потрібно позбавити від пакування і покласти до чаші.

Встановіть режим "Пар" та поставте час 8-9 хвилин. Цього повинно вистачити.

Небезпека неправильного розморожування м'яса

Неправильне розморожування м'яса збільшує ризик хвороб харчового походження. Тому не варто економити час на розморожуванні м’яса.

Зокрема, витративши кілька зайвих хвилин, можна знизити ймовірність хвороб харчового походження і скоротити кількість харчових відходів.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
25-01-2023, 01:00
Коментарів 0 Переглядів 1 594

Теги -
У результаті наїзду пішохідка отримала численні травми і померла на місці ДТП
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Усі послуги у Центрі психічного здоров'я безоплатні


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.

Співпраця з агенцією нерухомості допоможе уникнути ризиків та швидко знайти ідеальне житло. Звертайтеся до професіоналів, щоб перетворити пошук нерухомості на легкий і приємний процес.