Готуємо ніжний та неймовірно смачний домашній зефір: покроковий рецепт

новини / Новини Чернівців / Смачні рецепти
3 134
0

Приготувати смачний, ніжний та повітряний зефір можна самостійно. Вам знадобиться зовсім небагато часу та інгредієнтів.

Як зробити домашній зефір вдома самостійно, розповіли у La Torta на сторінці у Facebook.



Складові:
Пюре малини (полуниці або інших ягід) - 130 мл
Вода – 40 мл
Агар-агар - 6 г
Цукор - 130 г
Сироп глюкози – 30 г

Для меренги:
Білок – 40 г
Цукор - 50 г

Спосіб приготування:
Фруктове пюре налийте в сотейник, додайте воду, цукор, сироп глюкози та агар-агар. Поставте на вогонь і варіть доти, доки не з'являться бульбашки. Постійно помішуйте. Потім прокип'ятіть.

Для меренги збийте білок із цукром до білої густої піни. Готовий сироп наливайте поступово в меренгу, а потім ретельно ще раз збийте. Готову суміш складіть у кондитерський мішок із насадкою "зірка".

Застеліть лист пергаментним папером і акуратно з кондитерського мішка видавлюйте масу у формі зефіру. Дайте трохи постояти. Потім можна поєднати дві половинки між собою і трохи натиснути, щоб вони з'єдналися.

Посипати готовий зефір можна цукровою пудрою – до смаку. Для приготування зефіру можна використовувати будь-які фрукти – але у вигляді пюре. Для яблучного зефіру пюре можна зробити зі свіжих яблук.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.