Салат з курки та грибів: бюджетне та просте рішення для святкового столу

новини / Новини Чернівців / Смачні рецепти
4 183
0


Для святкового столу на Новий рік чи Різдво можна приготувати салат із курки з грибами.

Рецепт цього салату розповіли на сторінці cook_with_me_at_home в Instagram.



Що вам знадобиться:
Кукурудза - 1 банка
Печериці - 250 г
Куряче м'ясо - 450 г
Огірки – 200-250 г
Яйця – 4 шт.
Зелень (кріп, цибуля) - до свого смаку
Сіль, перець - до свого смаку
Сметана чи майонез
Гірчиця
Рослинна олія

Як приготувати

Візьміть куряче філе або м'якуш м'яса з курячого стегна. Покладіть у воду і відваріть з лавровим листочком, сіллю та горошком перцем. Також відваріть яйця, остудіть.

Печериці помийте, наріжте та обсмажте в невеликій кількості олії - до золотистості.

Салат з курки та грибів: бюджетне та просте рішення для святкового столу

З кукурудзи злийте рідину, а краще процідіть. Курку, яйця та огірки наріжте. Змішайте із грибами.

Для заправки змішайте ложку сметани з гірчицею, додайте спеції та дрібно нарізану зелень. Заправте салат і добре все перемішайте. Під час подачі на стіл можна прикрасити зеленню.

Салат з курки та грибів: бюджетне та просте рішення для святкового столуСалат з курки та грибів: бюджетне та просте рішення для святкового столу

Важливо! Огірок потрібно додавати до салату безпосередньо перед вживанням. Він пускає сік і першим втрачає свій зовнішній вигляд.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують