RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |


Не можна стверджувати, ніби якийсь знак "грошовий" на 100 відсотків, а якийсь — приречений на злидні. Багато що залежить від особистісних якостей людини.

Але є загальні характеристики, які можуть підказати, як потрібно поводитися з грошима людям, що народилися під тим чи іншим сузір'ям, інформує Ukr.Media.




Овни


Потрібно знайти правильного партнера, щоб розтратити все до копійки.

Овни вміють заробляти гроші, але абсолютно не вміють їх витрачати. Про завтрашній день не замислюються — тринькають все, що є. Природженим лідерам Овнам потрібен надійний партнер, якому вони могли б довірити управління своїми фінансами. Тоді Овни сконцентруються на зароблянні, а покупки буде здійснювати за них відповідальна особа.

Тельці

Вміють збирати, якщо знайдуть свою справу.

Представники цього знака дуже практичні і вміють правильно відкладати зароблені кошти. Але для фінансової успішності Тельцям необхідно знайти своє покликання. Лише тоді їх завзятість буде працювати в правильному напрямку і гроші будуть самі йти в руки.

Близнята

Можуть добре заробляти інтелектуальною працею, але потребують контролю за фінансами.

Гроші не грають головну роль в житті Близнят. Їм важливіше творчість, спілкування, насичене проведення часу. Можуть заробляти своїм розумом, але як збирати — не знають. Їм потрібна людина, яка могла б направляти їх фінансовий потік, поки Близнята творять.

Раки

Не вірять в себе, тому з грошима відносини не ідеальні.

Раку складно відкритися людям і приймати їх допомогу. Гроші і успіх прийдуть до представників цього знака, якщо вони повірять в себе і почнуть довіряти оточуючим. Закритість Раків не дає їм тринькати гроші, але і багато заробляти не дозволяє.

Леви

Захоплення предметами розкоші може стати проблемою.

Левам потрібно все найкраще, а значить — найдорожче. Через це всі гроші, які Леви вміють заробляти, йдуть на непотрібні, але розкішні речі. Надмірні витрати не дозволяють накопичити кошти на щось дійсно потрібне і серйозне. Як тільки Лев перестане прагнути до підкреслення своєї статусності за рахунок брязкалець, гроші встануть на його бік.

Діви

Дуже ощадливі, відмовляють собі навіть у дрібницях.

Важливо, щоб у Діви лежали накопичення на чорний день. Інакше представникам цього знака буде дуже неспокійно. Заради накопичення Діви відмовляють собі в задоволенні бажань, через це часом відчувають себе обділеними, хоча самі вирішили не купувати нову річ, а відкласти кошти "із запасом". Астрологи відзначають, що Дівам важливо вести свої справи чесно, тоді гроші приходитимуть до них в гаманці і можна буде не тільки відкласти, але і щось витратити.

Терези

Потрібен надійний партнер, інакше на якісь ризики в справах Терези так і не підуть.

Терези дуже мінливі. То відкладають все, що заробили, то витрачають до останньої копійки. У справах у них теж немає ніякої стабільності: Терези не можуть приймати рішення самостійно — їм вкрай складно. Тому представникам цього знака краще не працювати поодинці, а знайти собі правильного партнера. Терези будуть міркувати, а діяти стане інший знак Зодіаку.

Скорпіони

Головне — ставити мету.

Гроші люблять представників цього знака. Скорпіони можуть добре заробляти, займати високопоставлені посади і насолоджуватися життям в багатстві, але тільки якщо вони поставлять собі за мету. Робота заради роботи не принесе їм фінансового успіху. А ось мотивація стати топ-менеджером або президентом компанії змусить діяти і заробляти.

Стрільці

Ніякої рутини!

Монотонна робота вбиває Стрільців. Їм потрібні свобода, політ фантазії, творчий підхід. Тоді гроші будуть буквально прилипати до них. Представники цього знака люблять витрачати гроші, але їм необхідно купувати щось важливе або вкладатися в саморозвиток. Тільки корисність покупок може врятувати Стрільців від марнотратства.

Козероги

Правильне інвестування і урізання витрат врятують бюджет.

Великих грошей, зазвичай, у Козерогів немає. Зате є стабільність. Якщо кожен місяць відкладати певну суму, не витрачатися на дрібнички, то можна накопичити на виконання якоїсь великої мрії. У Козерогів це точно вийде — з силою волі у них все добре. Якщо вирішили збирати, то не відступляться.

Водолії

Від доброти мало користі.

Водолій спокійно ставиться до грошей: вміє заробляти, може збирати, іноді сміливо витрачається. Але головна біда цього знака — позичання фінансів. Водолій вірить людям на слово і спокійно розлучається з великими сумами, щоб "допомогти другу". Звичайно, борги не завжди повертаються. Тому Водолію потрібно бути менш добрим і більш завбачливим.

Риби

Робота за наймом не принесе ні грошей, ні задоволення.

В умовах підпорядкування Риби відчувають себе некомфортно і не можуть викладатися на максимум для хорошого заробітку. Представникам цього знака краще працювати на себе, покладатися на свою інтуїцію і займатися тим, що дійсно приносить задоволення, тоді буде і що збирати, і витрачати.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Аліна Книжник
4-10-2021, 02:00
Коментарів 0 Переглядів 1 712

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Вручення відбулося у приміщенні Чернівецької міської ради


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.