RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Новітні технології проникають і у сферу розрахункових операцій. Так, згідно зі змінами у законодавстві, на підприємствах різної форми власності можливо використовувати не лише традиційні, але й програмні реєстратори розрахункових операцій. Сервіс Checkbox — це програма, яка встановлюється на комп'ютер, планшет або смартфон, як альтернатива стаціонарним касовим апаратам. Розглянемо 10 функцій, які виконує софт. 



1. Фіскальний касовий чек на товари


Завдяки тому, що процес фіскалізації при використанні програмного РРО відбувається на сервері Державної податкової служби, чек при продажах становиться фіскальним автоматично. А всі дані щодо зареєстрованих торговельних операцій відправляються у ДПС. 

2. Постійний зв'язок зі складом


Програма зберігає в пам'яті всі дані щодо ціни та характеристики товару. Автоматизація продажу дозволяє передавати потрібну інформацію при продажах на фіскальний чек. 

3. Система обліку податків


Коли підприємець працює з ПДВ або акцизом, фіксація податкової ставки відбувається одноразово, при реєстрації на сайті Checkbox. При налаштуванні софту, дані зберігаються. Таким чином, податок буде автоматично зніматися при розрахунках готівкою або карткою. Якщо компанія функціонує на інших податкових умовах, треба це обов'язково вказати. 

4. Можливість безперебійної роботи без інтернету


Сервіс передбачає функціонування за допомогою Інтернет-зв'язку. У разі виникнення проблем з Інтернетом або аварійного відключення електроенергії, допускається безперервна робота в офлайн-режимі до 36 годин. З лімітом в 168 годин за один місяць. 

Навіть без інтернету, програма продовжує свою діяльність, а також попереджає про ліміт часу офлайн-роботи. При появі зв'язку вона відновлює з'єднання, проводить синхронізацію операцій, які були зроблені офлайн. Та відправляє дані до податкової. 

5. Зв'язок фіскального реєстратора з підприємством


Кожна компанія малого, середнього та великого бізнесу має свій фіскальний реєстратор. Відповідна служба слідкує, щоб товар однієї фірми не продавався з РРО іншого підприємства. За це передбачені чималі штрафи. 

Завдяки інтеграції, Checkbox налаштовується на конкретне підприємство. Продати товари іншої компанії через нього просто неможливо. Тому касири не можуть помилитися, якщо в магазині продукція зареєстрована на різні фірми.

6. Робота з електронними чеками


Чекбокс не передбачає стаціонарного пристрою, тому генерує чек в електронному вигляді. Його можна відправити повідомленням, по e-mail або на месенджер покупця. Також, сервіс здатен формувати QR-код. Якщо приєднати недорогий чековий принтер, то можна надрукувати й паперовий чек.

Контактні дані клієнта з електронного чека зазвичай використовуються для наповнення бази покупців для подальшої з ними роботи.

7. Підтримка різних видів оплат


Програмний РРО — це гнучка система, яка налаштовується згідно з потребами підприємця і друкує різні види чеків. Тож можна використовувати не тільки готівкові та безготівкові розрахунки, але й продавати товари у кредит, в борг, з переплатою та післяплатою. \

8. Прив'язка програмного РРО до продавця


Кожен підприємець має свій електронний цифровий підпис, щоб продавати фіскальний товар. Всі касири чи продавці підприємства реєструються в онлайн-кабінеті власника. При відкритті зміни, у чеку друкуються їх призвіща та імена. 

9. Аналіз продажів фіскального товару


Завдяки функціям аналітики, підприємець завжди може подивитись — скільки і які чеки були надіслані до ДПС. Також, програма позбавлена недоліків класичного РРО, наприклад, ручної звітності, і автоматично формує Z-звіт з відправкою до податкової. А для великих компаній доступна функція інтеграції з фронт-системами бізнесу. 

10. Продажі в смартфоні


Переваги програми в тім, що її можна використовувати для торговельних операцій на виїзді. Для кур'єрської доставки, в магазинах з неможливістю встановлення спеціального обладнання. Якщо покупець не проти, згенерований на смартфоні чек є можливість відправити йому на пошту чи месенджер. 

Сервіс Чекбокс зробить бізнес більш продуктивним та ефективним, допоможе зменшити витрати та збільшити прибутки підприємця.
Редактор: Марія Фернюк
21-09-2021, 19:00
Коментарів 0 Переглядів 961

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.