RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Названо три продукти, які потрібно їсти холодними для поліпшення роботи кишечника

Представник німецького товариства харчування Антьє Гал розповів, що деякі популярні продукти рекомендується їсти в охолодженому, а не підігрітому вигляді.

До них відносяться макаронні вироби, картопля і рис. Високий вміст крохмалю і вуглеводів в них викликають різкий стрибок рівня цукру в крові, пише Главред.



Однак в остиглому стані вони не тільки допомагають регулювати рівень цукру, але і позитивно впливають на роботу кишечника.

"Коли продукти стають холодними, що міститься в них крохмаль виробляється як продукт розкладання. Це позитивно впливає на кишкову флору, регулює рівень цукру в крові і навіть може допомогти вам схуднути".

Допомога кишечнику виявляється за рахунок того, що в такому випадку крохмаль засвоюється так само, як і клітковина. Завдяки цьому зміцнюється кишкова флора і поліпшується травлення.

Регулювання рівня цукру допомагає організму зменшити відчуття голоду, а число калорій в продуктах в холодному вигляді знижується. Експерт підкреслив, що в разі повторного підігріву їжі велика частина корисного крохмалю збережеться.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Анна Семьонова
3-07-2021, 00:35
Коментарів 0 Переглядів 2 223

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.