DataLife Engine > новини > Названо три продукти, які потрібно їсти холодними для поліпшення роботи кишечника

Названо три продукти, які потрібно їсти холодними для поліпшення роботи кишечника

Названо три продукти, які потрібно їсти холодними для поліпшення роботи кишечника

Представник німецького товариства харчування Антьє Гал розповів, що деякі популярні продукти рекомендується їсти в охолодженому, а не підігрітому вигляді.

До них відносяться макаронні вироби, картопля і рис. Високий вміст крохмалю і вуглеводів в них викликають різкий стрибок рівня цукру в крові, пише Главред.

{reklama}

Однак в остиглому стані вони не тільки допомагають регулювати рівень цукру, але і позитивно впливають на роботу кишечника.

"Коли продукти стають холодними, що міститься в них крохмаль виробляється як продукт розкладання. Це позитивно впливає на кишкову флору, регулює рівень цукру в крові і навіть може допомогти вам схуднути".

Допомога кишечнику виявляється за рахунок того, що в такому випадку крохмаль засвоюється так само, як і клітковина. Завдяки цьому зміцнюється кишкова флора і поліпшується травлення.

Регулювання рівня цукру допомагає організму зменшити відчуття голоду, а число калорій в продуктах в холодному вигляді знижується. Експерт підкреслив, що в разі повторного підігріву їжі велика частина корисного крохмалю збережеться.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram



Повернутися назад