RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Значення імені Вікторія: характер, доля, сумісність з іншими іменами

Жіноче ім'я Вікторія дуже популярне в Україні та інших країнах світу. У рейтингу імен в Україні займає 5-7 місце серед жіночих імен. Чоловічий аналог імені - Віктор.

Вікторія: значення, походження імені, форми імені

Ім'я Вікторія походить від латинського слова "Victoria", що означає "Перемога". Вікторія - це римська богиня перемоги.

Зменшувально-пестливі форми імені: Віка, Віктора, Віктуся, Віта (Вітя), Вікі, Вікочка, Вікуша, Вікуся, Вікуля, Віктюшка, Вікторка, Вітуля, Вітуся, Вітюша, Вітяня, Віктуся, Віра, Тора, Торі, Торя, Тоша, Туся.

Це ім'я також популярно в США, Канаді, Австралії, західноєвропейських країнах. Варіант імені англійською - Victoria.

Іменини Вікторії

Іменини Вікторія відзначає 12 березня, 7 червня, 12 вересня, 24 жовтня, 17 листопада.

Вікторія в дитинстві

Ім'я Вікторія дарує дівчинці такі риси характеру як впертість, жага уваги, працьовитість, чесність. Маленьку Віку дуже важко змусити робити те, що вона не хоче. Вона не слухається наказів і умовлянь. Якщо в ній прокидається щирий інтерес до справи - вона буде в ній найкращою.

Дівчинка з ім'ям Віка дуже любить увагу інших. Вона часто пустує і галасує, щоб її помітили. Вікторія хоче здаватися дорослою, вона часто відмовляється від "неналежних" ігор і вибирає друзів старше її.

У школі Віка вчиться добре. Її гордість не дозволяє їй отримувати погані оцінки. В школі має багато подруг і є лідером колективу. Вікторія - вельми образлива і конфліктна дівчинка. Вона часто свариться з однокласниками, але швидко забуває образи.

Батьків Віка дуже любить, але не терпить коли нею командують. Якщо її змушують робити те, що вона не хоче - свариться з батьками і наполягає на своєму.

Характер і доля Вікторії

Доросла Вікторія справляє враження цілеспрямованої і впевненої в собі дівчини, яка точно знає чого хоче. Вона володіє твердим стрижнем і працьовитістю. Це проявляється не тільки в роботі, але і в побуті:

Вікторія не лінується вставати рано, робити ранкову зарядку, займатися самоосвітою. Їй не властиво відкладати справи на потім і перекладати відповідальність.

На роботі Вікторія - працьовитий і совісний співробітник. Вона слабо пристосована до командної роботи, але при цьому хороший керівник. Дуже вимоглива до себе та інших. Їй підходять професії, пов'язані зі спілкуванням. Любить працювати в торгівлі, туризмі, ресторанній справі, педагогіці. Добре ладнає з дітьми.

У відносинах з чоловіками Віка ранима і образлива. Вимагає багато уваги до себе, часто ревнує і роздуває конфлікти через дрібниці. Якщо оточити Вікторію увагою і турботою - вона поверне їх в стократному розмірі.

Це дуже віддана дружина, підтримка і опора чоловіка. Вона не проти поступитися верховенством в сім'ї чоловікові. Любить відчувати себе захищеною. Домашній побут і тихе сімейне життя Вікторію не пригнічують, але і активний спосіб життя з безліччю переїздів і пригод її не лякає.

Вікторія легко підлаштовується під чоловіка і втягується в його інтереси. Як мати вона сувора і вперта, але дуже любляча. Заради дітей готова на все.

Сумісність імені Вікторія

Найвищу сумісність Вікторія має з іменами Ігор, Артем, Тарас, Сергій, Кирило, Борис, Олександр.

Висока сумісність у відносинах, але низька в шлюбі у Вікторії з Ярославом, Юхимом, Семеном, Федором, Юлієм, Михайлом і Русланом.

Найменш сумісними іменами з Вікторією вважаються Костянтин, Петро, Віталій, Руслан, Марк, Анатолій, Георгій, Василь.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram







Редактор: Анна Семьонова
6-12-2020, 00:25
Коментарів 0 Переглядів 2 138

Теги -

Триває збір коштів на деталі до них, закликаємо всіх небайдужих долучитися

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.