RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Значення імені Дмитро: характер, доля, сумісність з іншими іменами

Дмитро - дуже популярне чоловіче ім'я в Україні та російськомовних країнах, а також у Східній Європі.

Це давнє ім'я з великою історією, пише Уніан.



Дмитро: значення і Походження імені. Форми імені

Дмитро - це давньогрецьке ім'я, яке означає" присвячений богині Деметрі" - богині родючості і землі. Ще одне значення імені - "хлібороб". Аналоги імені Дмитро в інших мовах не сильно відрізняються від українського імені. Поширені форми Диметрій, Деметріус, Деметер, Мітрей, Дмитрий.

Ім'я Дмитро є 3 за популярністю чоловічим ім'ям в Росії і 4-6 в Україні. Це красиве ім'я не застаріває і все ще користується великим попитом.

Зменшувально-пестливі форми імені: Діма, Діма, Дімон, Митя, Митяй, Дімочка, Димушка, Димчик, Димончик, Димуля, Димулька, Димуся, Димуська, Димаха, Димаша, Димуха, Димуша, Митюля, Митуля, Митюня, Митюха, Митюша, Митяха, Митяша, Митря, Мітра, Митраша, Митрюха, Митрюша.

Іменини Дмитра

Дмитро відзначає іменини 24 лютого, 28 травня, 16 червня, 22 серпня, 24 вересня, 4 жовтня, 8, 10, 28 листопада. Найбільш шанованим Дмитром у православних є московський князь Дмитро Донський.

Дмитро в дитинстві

Діма в дитинстві - активний, рухливий і неслухняний хлопчик. Енергія з нього б'є ключем. Батькам маленького Дмитра варто дуже уважно стежити за активним і пустотливим сином, щоб він не потрапив в неприємності.

У садку він нерідко лізе в бійки і ламає іграшки. Впоратися з цим хлопчиком дуже непросто - для цього знадобиться багато терпіння. Але якщо батькам вдасться направити енергію Діми в спорт або творчість - їх син виросте великим професіоналом у своїй справі.

У школі Дмитро такий же активний і непосидючий. Хлопчики з цим ім'ям можуть мати проблеми з дисципліною. Вони часто б'ються, прогулюють уроки, не слухають вчителів, мають низьку успішність.

Для Діми дуже важливий приклад батька - хлопчик наслідує йому і бере з нього приклад. Батько повинен виховувати свого сина і коригувати його поведінку. Вдома Діма більш стриманий і спокійний.

Йому подобається допомагати матері і батькові, виконувати роботу по дому, мати власні обов'язки. Дмитро з дитинства вчиться самостійності - ці пориви треба заохочувати.

Характер і доля Дмитра

Дорослий Дмитро дуже відрізняється від себе в дитинстві. Це врівноважений, спокійний, впевнений чоловік. Він працьовитий, впертий, розумний, честолюбний. Дмитру вкрай важливо самореалізуватися в житті, домогтися чогось значного, внести свій внесок в суспільство.

Він має свою думку з будь-якого питання і буде активно її відстоювати. Переконати його майже неможливо. Володарі цього імені добросерді і відкриті, вони не люблять конфлікти. Не розпускають чуток і не обговорюють людину за спиною.

У роботі Дмитро вибирає кар'єру з можливістю професійного та особистого зростання. Гроші для нього не дуже важливі - набагато важливіше для нього кожен день бути краще себе вчорашнього.

Дмитро - хороший, відданий друг. Друзів у нього небагато, але кожного з них він дуже цінує. У складній ситуації на нього можна покластися.

У коханні Дмитро показує себе серйозним і небагатослівним. Почуття він показує вчинками. Діма дуже вимогливий до жінок. Його обраниця повинна бути винятковою жінкою. У пошуках ідеалу він може довгі роки прожити на самоті і пізно одружитися.

У шлюбі показує себе як глава сім'ї і турботливий чоловік. Він вирішує всі сімейні проблеми і в усьому підтримує дружину. Робота має дуже велике значення для Діми, через що він може приділяти недостатньо уваги своїй дружині. Це дуже хороший батько. Щастя дітей для нього важливіше власного.

Сумісність імені Дмитро

Дмитро має високу сумісність в коханні та шлюбі з жінками на ім'я Валерія, Марина, Катерина, Анна, Руслана, Олександра, Антоніна, Алла.

Яскраві романтичні стосунки, але проблемне сімейне життя у Дмитра буде з Вікторією, Євгенією, Наталією, Аліною, Ольгою.

Низька сумісність Дмитра з іменами Валентина, Галина, Владислава, Роза, Надія, Тетяна, Христина.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram










Редактор: Анна Семьонова
5-12-2020, 00:25
Коментарів 0 Переглядів 1 175

Теги -

Художник Іван Салевич задонатив Віолетті суму на цілий дрон-камікадзе

За вчинене фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!