RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Значення імені Артем: характер, доля, сумісність з іншими іменами

Донедавна ім'я Артем було досить рідкісним.

Але зараз воно набирає все більшої та більшої популярності, зростає й інтерес до історії імені, пише Уніан.



Артем: значення й походження імені

Чоловіче ім'я Артем за походженням давньогрецьке. Походить від грецького імені Артемій, що з'явилося з імені богині Артеміди.

Ім’я має два трактування. Перше тлумачення безпосередньо пов'язує його з ім'ям богині життя і родючості в Стародавній Греції – Артеміди. У той час вважалося, що так дітей нарікали на честь богині всього живого на Землі, звідси й значення "присвячений Артеміді".

Дітей, названих "божественними" іменами, по життю чекав успіх і захист вищих сил від всякої нечисті, прихильність бога або богині, чиїм ім'ям був названий він.

Водночас прихильники іншого тлумачення визначають значення імені як "неушкоджений, сильний, з міцним здоров'ям людина, бездоганного здоров'я". Вважалося, що власникові цього імені забезпечені довголіття, бадьорість духу та міцне здоров'я.

Зменшувально-пестливі форми імені: Артемко, Артемчик, Артюша, Артюха, Артюнов, Тьома.

Артем у дитинстві

У ранньому віці Артем спокійний, рухливий, не примхливий хлопчик – іншими словами, це суцільний привід для батьківської радості.

Це дуже товариська і доброзичлива дитина. Він має авторитет у однолітків, хоча не прагне в лідери і не нав'язує іншим свою думку. Найчастіше Артем дружить зі старшими хлопцями, з якими, як і з однолітками, самостійний і незалежний.

Артем: характер та доля

Артем виростає упевненим у собі, самодостатнім чоловіком. Він твердо стоїть на землі, знаючи, що робити, щоб майбутнє стало таким, як йому хочеться.

Риси характеру, притаманні власникам цього імені – прямолінійність, раціональність, щедрість, розбірливість, товариськість. Зазвичай це спокійні, розважливі і врівноважені люди, досить комунікабельні чоловіки, які прагнуть до постійного самовдосконалення.

Завдяки розсудливості він вважається негласним лідером і авторитетом як у стосунках, так і на роботі. Це допомагає йому будувати свою кар'єру, поступово досягаючи нових і нових вершин.

Артем намагається завжди йти своєю дорогою, має свою думку і готовий її відстоювати. Багато що в житті Артема залежить від його оточення. Він успішно проявляє себе там, де мало лірики, але потрібен аналіз і логічний склад розуму.

Артем у коханні та шлюбі

Названі цим іменем чоловіки в своїй більшості велелюбні і непостійні в плані стосунків і часто до самої зрілості перебирають жінок.

У свідомому віці Артем створює в своїй уяві певний ідеал майбутньої супутниці, який по життю намагається знайти. Взагалі, мало яка жінка може відповідати його критеріям. Тому, найімовірніше, одружиться Артем вже у пізній зрілості.

Однак, знайшовши ту єдину, яка буде відповідати критеріям, він зміниться. Він стане відповідальним чоловіком, турботливим, м'яким, ніжним, уважним. Водночас навіть у власній родині Артем намагатиметься зберегти свою незалежність, він ніколи не стане підкорятися жінці і йти у неї на поводу.

Сумісність Артема з жіночими іменами

Найкраща сумісність у імені Артем спостерігається з такими жіночими назвами як Вероніка, Вікторія, Катерина, Ірина, Кіра, Магдалена, Регіна, Уляна, Елеонора, Яна. Правда, по-справжньому щасливого і міцного шлюбу з такими не вийде.

А ось з такими як Анна, Сусанна, Тетяна, Фаїна, Поліна, Неллі, Віра, Лада, Євдокія, є величезні шанси побудувати шлюб на багато-багато років.

Ну а з Алісою, Анастасією, Антоніною, Міррою, Серафимою, Діною, Оленою, Інною, Ларисою, Ліною, Людмилою, Світланою, Стелою, за твердженням астрологів, Артему краще не зв'язуватися, бо нічого доброго з таких стосунків не вийде.

Іменини Артема

Свій день ангела Артем святкує 17 січня, 26 лютого, 6 квітня, 12 травня, 6 липня, 2 листопада, 12 листопада, 13 листопада.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram















Редактор: Анна Семьонова
25-11-2020, 00:16
Коментарів 0 Переглядів 1 110

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.