RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Значення імені Олексій: характер, доля і сумісність з жіночими іменами

Ім'я Олексій прийшло до нас із Стародавньої Греції і дуже полюбилося українцям.

На Русі це ім'я було одним з найпоширеніших серед чоловіків і все ще залишається популярним в Україні, пише Уніан.



Значення І походження імені Олексій

Ім'я Олексій утворено від давньогрецьких слів "алексо " або "алексіос", що перекладається як "відображати", "запобігати", "захищати". Відповідно, значення імені Олексій - "захисник".

Форми імені Олексій

Зменшувально-пестливі форми імені: Алексейка, Алеха, Леха, Альоша, Льоша, Алі, Алік, Леля, Аля, Алюня, Люня, Лексейка, Лекса, Лекся, Лекса, Лекся, Аленя, Льоня, Алека, Алека, Лека, Лека.

Форми імені в інших мовах: Алексіус, Алексіс, Алехо, Алессіо, Алексіос, Алексі, Алексас.

Жіночі парні імена: Алексіна, Алексіс, Алексія.

Олексій в дитинстві

Маленький Льоша - рухливий і активний хлопчик, любить розваги та активні ігри. Він росте поступливою і слухняною дитиною, батькам зазвичай з ним легко. Це дуже миролюбний хлопчик, він не любить бійки і конфлікти. Через невміння постояти за себе він може стати жертвою задир в школі.

У навчанні зазвичай є хорошистом, але великих талантів до підліткового віку не проявляє.

У Альоші хороша пам'ять і дуже розвинена уважність. Він має аналітичний розум і сильніше схильний до математики. У підлітковому віці у нього розвивається тяга до визнання і популярності.

Способи домогтися визнання залежать від батьківського виховання. Для Альоші дуже важливий батьківський приклад. У дорослому віці він буде наслідувати свого тата.

Олексій-характер і доля

Подорослішавши, Олексій зберігає властиві йому активність і миролюбність. Він стає рішучим і дуже впертим. Олексій честолюбний і амбітний. Він прагне домогтися великих висот в цікавих йому справах, проте в усьому іншому ініціативу не проявляє. Олексія дуже важко змусити робити те, що йому не потрібно.

Олексій - хороший друг і надійний товариш. Він любить організовувати активний відпочинок і спільні поїздки з друзями. У дружбі показує себе як відкрита і товариська людина, проте зі сторонніми людьми він потайливий і не любить розповідати про особисте життя. Він має сильні лідерські якості, любить бути організатором і керівником.

Олексій в коханні і шлюбі

Олексій проявляє ініціативу і робить перший крок тільки якщо жінка йому дуже цікава. Його не можна назвати влюбливою людиною. Він більше захоплений дружбою і сім'єю, ніж відносинами.

Однак якщо він все ж зустріне цікаву дівчину, то її не упустить. Йому не властиві романтичність і пристрасність. Дівчат Олексій приваблює як цікавий співрозмовник і різнобічна особистість. У своїй обраниці чоловік цінує ерудованість, охайність, відданість, почуття гумору.

Олексій рідко виступає проти шлюбу, але високо цінує свободу. Він не допустить, щоб їм маніпулювали або обмежували. Як батько він розуміючий і дипломатичний, але досить консервативний і погано приймає бунтарські нахили.

Любовна сумісність Олексія

Олексій має високу сумісність в коханні з жінками з іменами Анастасія, Анна, Ангеліна, Світлана, Любов, Надія, Галина, Вікторія, Лариса, Діана.

Міцний шлюб і взаєморозуміння у Олексія вийде з Марією, Вірою, Варварою, Любов'ю, Анжелою, Альбіною.

Низька сумісність у Олексія з Олександрою, Тамарою, Аліною, Єлизаветою, Юлією, Оксаною, Таїсією, Оленою.

Іменини Олексія

Олексій святкує іменини 17 лютого, 25 лютого, 28 лютого, 8 березня, 22 березня, 28 березня, 30 березня, 5 квітня, 4 травня, 7 травня, 2 червня, 5 червня, 22 червня, 23 червня, 6 липня, 17 липня, 4 серпня, 20 серпня, 22 серпня, 25 серпня, 26 серпня, 27 серпня, 30 серпня, 4 вересня, 12 вересня, 16 вересня, 22 вересня, 25 вересня, 1 жовтня, 2 жовтня, 4 жовтня, 11 жовтня, 13 жовтня, 18 жовтня, 29 жовтня, 3 листопада, 6 листопада, 11 листопада, 13 листопада, 20 листопада, 22 листопада, 23 листопада, 27 листопада, 3 грудня, 5 грудня, 6 грудня, 10 грудня, 11 грудня, 17 грудня, 23 грудня.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram



Редактор: Анна Семьонова
22-11-2020, 00:16
Коментарів 0 Переглядів 743

Теги -

Газовики просять споживачів перекрити крани на спусках перед газовими приладами та не відкривати до зазначеного часу


Такі зміни запровадили "у зв’язку з численними зверненнями мешканців"
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.