RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


Памела Андерсон, найпопулярніший секс-символ 90-х і зірка культового серіалу "Рятувальники Малібу", сьогодні привертає увагу як захисниця прав тварин і пропагандистка здорового способу життя. У жовтні вона видала свою першу кулінарну книгу під назвою "Я люблю тебе. Рецепти від душі", де опублікувала рецепт надзвичайно-корисного супу.

Яка саме перша страва, допомагає зірці бути завжди у формі, розповідає Fakt.



Який суп радить Памела Андерсон

Серед представлених рецептів є й улюблений суп Памели - з додаванням надзвичайно корисної сочевиці.

"Це страва, яку всі люблять і завжди з нетерпінням чекають, коли відвідують мій дім. Мої діти просто обожнюють цей суп", - каже Памела Андерсон.

Справжнім скарбом серед бобових є сочевиця, "героїня" кулінарного рецепта Памели Андерсон.

Це один із найдавніших харчових продуктів, відомих людині, і один із найпоживніших. Його особливо цінують вегетаріанці та вегани, оскільки він є джерелом легкозасвоюваного білка та забезпечує енергією на весь день. Але це ще не все, що може запропонувати цей продукт.

Сочевиця багата залізом, калієм, фосфором і магнієм, вона забезпечує організм необхідними макроелементами, підтримуючи його правильну роботу. Вітаміни групи В, в тому числі фолієва кислота, не тільки підтримують обмінні процеси і допомагають у виробленні еритроцитів, але і впливають на вироблення гормонів щастя - серотоніну і норадреналіну.

Також вживання сочевиці цілюще впливає на травну систему і серце. Крім того, сочевиця також містить дубильні речовини, які мають протиракові властивості. А клітковина, що міститься в зернах, стабілізує рівень цукру в крові.

Це чудова новина для людей з резистентністю до інсуліну, діабетом або гіпоглікемією - сочевиця може допомогти їм збалансувати метаболізм інсуліну, забезпечуючи постійне і повільне надходження енергії в організм.


Як приготувати суп з сочевиці Памели Андерсон?


Вам потрібні такі інгредієнти:

2 стебла селери
Морква 3-4 шт.
Цибуля 1 шт.
Картопля 2-3 шт.
кабачок, нарізаний кубиками 1 склянка
Нарізані кубиками солодку картоплю 1 склянка
Часник 2 зубчики,
Зелена сочевиця 1 склянка
Червона сочевиця 1 склянка
Томатне пюре 3 ст.л
Овочевий бульйон 2 л
Кокосове молоко 1 банка
Лимонний сік
Спеції: куркума, кмин, імбир, паприка копчена, перець тощо

Розігрійте оливкову олію у великій каструлі, додайте нарізану кубиками цибулю, селеру, моркву, картоплю, гарбуз, солодку картоплю та часник.
Смажте все, періодично помішуючи близько 5 хвилин.



Додайте спеції: мелену куркуму, кмин, імбир, копчену паприку, корицю, сіль і свіжомелений перець. Перемішайте і смажте ще 2-3 хвилини. Додайте зелену сочевицю і томатне пюре і знову обсмажте 2-3 хвилини. Залийте все овочевим бульйоном, доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і варіть суп 20 хвилин.

Потім додайте червону сочевицю і варіть ще 10 хвилин. Додайте кокосове молоко і вичавлений лимонний сік. Додайте шпинат і варіть, поки листя не зів’януть (приблизно 2-3 хвилини). При необхідності приправити сіллю і перцем. Подавайте суп зі шматочком сметани й подрібненою петрушкою.

Цей матеріал призначений для загальноосвітніх цілей і його не слід використовувати для постановки медичних діагнозів чи самолікування.


Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
6-11-2024, 01:45
Коментарів 0 Переглядів 1 005

• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.