Шеф-кухар в Японії годує своїх клієнтів стравами із землі

Новини світу / новини
1 501
0
Шеф-кухар в Японії годує своїх клієнтів стравами із землі

Японський шеф-кухар Тошіо Танабе, який має ресторан у Токіо, годує своїх клієнтів стравами з бруду, пише ТСН.

Як повідомляє The Huffington Post, до меню входить цілий спектр брудних страв, які мають у своєму складі звичайну землю. Кухар варить суп з болотом, рисові кульки під брудним соусом, сорбе та цілу низку компотів і алкогольних коктейлів із землею. Танабе каже, що ходить копати землю на страви у гори подалі від ферм. Копати доводиться глибоко, щоб напевне не нагодувати своїх гостей екскрементами. "Людина не створила ні моря, ні повітря, ні землі. Ми просто частина природи. Я хочу відтворити у стравах це відчуття єдності з природою", - пояснює японець.

На день він згодовує клієнтам близько кілограма землі. Однак наїстися бруду в ресторані кухаря не дешево. Вечеря із болота обійдеться в $ 110.
html
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.