RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Гороскоп на 25 вересня: Близнюкам варто подбати про здоров'я, а Терезам - уникати конфліктів

25 вересня вдало мине для Овнів, а от Козерогам та Дівам варто приготуватися до не найлегшого дня.

Варто бути уважним до здоров'я та не нехтувати елементарними правилами безпеки та здоровим глуздом. Адже у цей день буде дуже просто застудитися. Доба не найкраще підходить для відвідування держустанов та операцій з фінансами.

Овен

Весь день буде дуже насиченим та динамічним. На роботі ви будете проводити більше часу, ніж зазвичай, але це матиме позитивні наслідки для вашого фінансового положення.

У другій половині тижня варто очікувати на позитивну звістку, якої давно чекали, чи приємну винагороду.

Телець

Більше уваги звертайте на потреби оточуючих, в тому числі партнерів по бізнесу і другої половинки. Гороскоп підказує, що тільки таким способом у вас вийде налагодити стосунки, що перебувають не в найкращому стані.

Близнюки

Здоров'я зажадає грошових вкладень, але економити на ньому не бажано. Слідкуйте за режимом харчування та відмовтесь від алкоголю.

На роботі не піддавайтеся на провокації своїх недоброзичливців. Колега, який найбільше вас дратує, віддалиться і ви зможете спокійно поринути в робочий процес.

Рак

Розсудливість та терплячість дозволить вам досягнути бажаного результату на роботі. В другій половині дня найкраще зайнятись рутинною роботою, зокрема, роботою з паперами.

Будьте уважні на дорозі, під час занять спортом та в побуті. Не виключені переломи або опіки, тож будьте насторожі. Також варто відмовитися від засмаги біля водойм.

Лев

Проблеми вирішуйте по мірі їх надходження. За допомогою звертайтесь до свого партнера. Менше слухайте порад сторонніх людей та намагайтесь не пліткувати про своє найближче оточення, адже ви можете зіпсувати стосунки з друзями.

Свої плани на майбутнє тримайте при собі та не допускайте, щоб у ваші конфлікти з близькою людиною втручалися родичі.

Діва

Ретельніше підходите до питань оздоровлення та процедур, які здатні зміцнити імунітет. Інакше ви ризикуєте підхопити застуду та провести на лікарняному щонайменше тиждень. Якщо у вас є можливість, то варто піти у відпустку.

Терези

На роботі та в колі друзів уникайте конфліктів та суперечок, адже це може обернутися неприємними наслідками в майбутньому. Наприкінці дня, імовірно, ви зустрінете людину, з якою давно не бачились. Будьте обережні у власних висловлювань, щоб не спричинити сварку.

Скорпіон

Цей день сприятливий для вирішення будь-яких проблем на роботі. Як винагорода – ви зможете суттєво покращити своє фінансове положення. Вами може цікавитися вище начальство, тож будьте готові до серйозних перемовин.

Стрілець

Єдина сфера життя, яка буде в спокої та гармонії, – це робота. Тож саме час приділити більше уваги вашим стосункам – додайте до них трохи романтики, щоб нагадати партнеру про свої почуття. А от самотні представники знаку можуть зустріти свою другу половинку – це станеться на вулиці, тож будьте уважні.

Козеріг

Згідно з гороскопом, на Козерогів очікує удача у всіх сферах життя. Проте не витрачайте сили на те, що в майбутньому принесе збитки. Це особливо стосується захоплень, бізнесу і нових контрактів. Все ретельно перевіряйте.

Водолій

Друга половина дня сприятлива для втілення нових ідей на роботі, а також навчання. Взагалі, успіх з навчанням буде вас не покидати ще найближчих кілька місяців. Тож візьміть максимум з цього періоду!

Риби

Не бійтеся нових викликів та завдань – вам буде під силу виконати навіть найскладніші завдання! Звертайтесь за допомогою або порадою до ваших колег, це допоможе виконати роботу ще краще та створить вам позитивний імідж в колективі.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Марина Кавкало
25-09-2018, 10:12
Коментарів 0 Переглядів 1 377

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Ця вистава передбачена як для дорослих, так і для дітей


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.