Фолієва кислота і йод допомагають правильно розвинути мозок та здатні збільшити IQ дитини, тому акушер-гінеколог призначить вагітній фолієву кислоту до 13 тижня.
Про це повідомляє 4mama, пише molbuk.ua
Ця кислота міститься у печінці, шпинаті, квасолі, горіхах і ячній крупі. Морська капуста та морські риби збагачені великою кількістю йоду.
Для формування мозку потрібно вживати продукти, які містять цинк, – печінка, кедрові горіхи, яловичина, горох, квасоля і баранина.
Вагітній необхідні жирні кислоти омега-3. Ці речовини є у лляному насінні, печінці тріски, оливковій олії, волоських горіхах, скумбрії і оселедцеві. Омега-3 кислоти покращують розвиток мозку та зору в утробі.
25-06-2018, 00:10
0
1 457