RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Компанія Xiaomi презентувала смартфон Mi MIX 2S

На презентації в Шанхаї глава Xiaomi Лей Цзюнь представив нове покоління безрамкового смартфона Mi MIX.

Модель Mi MIX 2S отримала процесор Snapdragon 845 і програмний аналог технології Face ID.

Презентація Xiaomi почалася з офіційних даних про зростання продажів гаджетів компанії в 2017 році. Минулого року Xiaomi змогла продемонструвати майже двократне зростання поставок (+ 96,9%), відвантаживши 28,1 млн смартфонів і зайнявши 7% світового ринку.

Також глава компанії Xiaomi Лей Цзюнь зауважив зростання лояльності китайських користувачів до бренду, а також нагадав про нагороди за дизайн, які отримало перше покоління смартфона Mi MIX. Цей смартфон навіть отримав місце в експозиції музею сучасного мистецтва в Парижі. Також після попереднього покоління Mi MIX у Xiaomi зросла жіноча аудиторія.

Новий апарат має керамічний корпус з алюмінієвою рамкою. На відміну від першого покоління Mi MIX, новинка отримала традиційний динамік. Тому верхня рамка гаджета виглядає трохи більшою, ніж у попередника. Екран має діагональ 5,99 дюйма, матриця виконана за технологією IPS з роздільною здатністю Full HD +.

Смартфон на процесорі Snapdragon 845 отримав в сервісі AnTuTu 217 тисяч балів. Модель буде продаватися в трьох модифікаціях - 64, 128 або 256 ГБ постійної пам'яті. На презентації показували версії в чорному та білому кольорах. Операційна система - Android з оболонкою MIUI 9.

Mi MIX 2S отримав два модуля камери, такі ж, як в Mi Note 3. Камери тепер розташовані не по центру корпусу, а в лівому верхньому кутку. Обидва модуля камери - на 12 МП, Лей Цзюнь окремо відзначив марку модуля - Sony IMX363. Система смартфона отримала навички штучного інтелекту: застосунок камери вміє розпізнавати об'єкти, підбирати параметри зйомки для кожної сцени, сканувати документи.

Для демонстрації можливостей камери Xiaomi запросила двох фотографів, який провели фотосесію в Альпах. На презентації роботи камери Лей Цзюнь окремо виділив роботу камери в умовах підсвітки, а також показав знімки, які зробив він сам на новий гаджет.

В одній з версій окантовка навколо камери отримає золоте напилення. Такий варіант буде доступний тільки в чорному кольорі. За словами Лей Цзюня, подібна окантовка в білій версії Mi MIX 2S здалася інженерам невдалим рішенням.

Ще однією важливою функцією камери та смартфона Xiaomi Mi MIX 2S в цілому стала підтримка штучного інтелекту. Зокрема, розмиття заднього фону тепер здійснюється за допомогою штучного інтелекту. Наприклад, підтримується динамічне, змінюване боке.

Лей Цзюнь навів приклад фотографії рослини з підтримкою функції штучного інтелекту. Як запевняє глава Xiaomi, модуль ШІ розпізнав, що в об'єктив камери потрапила рослина-сукулент і змінив настройки зйомки. Також ШІ розуміє, що в об'єктив камери потрапила, наприклад, презентація, і виділяє шрифт на знімках.

У профільному сервісі DXOMark камери смартфона Xiaomi Mi Mix 2s набрали 97 балів, що є третім результатом на сьогодні. Новий флагман Xiaomi показав такий же результат в тестах, що і Apple iPhone X, поступившись один бал Google Pixel 2 і два бали - Samsung Galaxy S9 Plus.

Зазначається, що вперше в смартфоні Xiaomi з'явилася підтримка бездротової зарядки стандарту Qi. При цьому ємність акумулятора не змінилася порівняно з Mi MIX 2.

У Китаї ціна молодшої модифікації пристрою на 6/64 ГБ пам'яті становить $ 527, 6/128 ГБ - $ 575. Версія з 6 ГБ оперативної пам'яті і 256 ГБ вбудованої сховища оцінена в $ 639, з 8 ГБ оперативної пам'яті - в $ 750.
Редактор: Юрій Коверзнєв
27-03-2018, 13:48
Коментарів 0 Переглядів 1 536

Теги -

Нинішній керівник Роман Петришин переконаний, що його крісло точно вакантним не залишиться
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Раннє виявлення проблеми і правильна корекція слуху – гарантія того, що ви уникнете подальшого погіршення і забезпечите ефективне лікування та реабілітацію, а в результаті будете чути світ на повну!

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.