Створено банан з їстівною шкіркою

Новини світу / новини
1 268
0
Створено банан з їстівною шкіркою

Японська дослідницька компанія створила сорт банана з їстівної шкіркою. Назвали його Монгі, що в перекладі означає "неймовірний". Банан виходить солодше звичайного, і його шкірку можна їсти разом з м'якоттю, пише "Газета по-українськи"

Для початку вчені садять і вирощують бананові дерева при температурі мінус 60 градусів. Через зміни температури плоди починають рости швидше, а текстура шкірки стає схожою на листя салату. Зазвичай банани ростуть при температурі 26 градусів тепла.

Така шкірка має поживну цінність і містить вітамін B6, магній і амінокислоту, яка відіграє важливу роль в роботі нервової системи.

Зазначається, що вирощування банана дорого обходиться, і кожного тижня в магазин на заході країни привозять лише десять фруктів. Один банан коштує 5,75 долара (165 грн)

0 коментарів

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
ТОП 10