Створено банан з їстівною шкіркою

Новини світу / новини
1 213
0
Створено банан з їстівною шкіркою

Японська дослідницька компанія створила сорт банана з їстівної шкіркою. Назвали його Монгі, що в перекладі означає "неймовірний". Банан виходить солодше звичайного, і його шкірку можна їсти разом з м'якоттю, пише "Газета по-українськи"

Для початку вчені садять і вирощують бананові дерева при температурі мінус 60 градусів. Через зміни температури плоди починають рости швидше, а текстура шкірки стає схожою на листя салату. Зазвичай банани ростуть при температурі 26 градусів тепла.

Така шкірка має поживну цінність і містить вітамін B6, магній і амінокислоту, яка відіграє важливу роль в роботі нервової системи.

Зазначається, що вирощування банана дорого обходиться, і кожного тижня в магазин на заході країни привозять лише десять фруктів. Один банан коштує 5,75 долара (165 грн)
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують