RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Каву та чай краще пити з цукром, – пояснення експерта


Виявляється, що звичка пити чай або каву без цукру не така вже й здорова. Насправді, роблячи ці напої солодкими, ми допомагаємо працювати мозку.

Про це розповів натуропат Борис Скачко, повідомляє Headinsider.

"Ці напої містять кофеїн, який активізує діяльність мозку. А цукор – це пальне для мозку. Якщо "підстьобувати" організм кофеїном, але не давати йому цього пального, ні до чого хорошого це не призведе. У всій крові людського організму міститься приблизно дві столові ложки цукру. Якщо його запаси не поповнювати, багато систем залишаться "на голодному пайку", – пояснив експерт.

Він наголосив, що є різниця, коли саме цукор додавати в чай. Це треба робити під час заварювання.

-Оптимальна кількість цукру – стільки ж, скільки чайного листя. І, звичайно, пити треба тільки свіжозаварений чай, адже деякі його речовини дуже швидко окислюються,– зазначив Скачко.

Тим, хто стежить за фігурою, натуропат порадив додавати в чай і каву фруктозу, а ось діабетикам запропонував при заварюванні напоїв сипати трохи питної соди – на кінчику ножа. Тоді кофеїн випаде в осад і чай з кавою не викликатимуть підвищення тиску.
Редактор: diana_vataman
30-03-2017, 06:03
Коментарів 0 Переглядів 1 808


Внаслідок аварії загинули 17-річна дівчина та 30-річний чоловік

Дівчина спакувала потрібні військовим речі в коробки, які так і назвала – "коробка допомоги"
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.