RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Діти політиків пішли на вибори - серед них Олексій Порошенко і Артем Семенюк

Майбутня Верховна Рада після позачергових виборів може і не позбудеться всіх корупціонерів та "кумів", проте безсумнівно має шанс трохи омолодитися. ТСН.ua з'ясував, хто з дітей політиків загорівся бажанням потрапити у новий парламент.

Найбільш примітним кандидатом у нардепи із дітей політиків звичайно є 29-річний Олексій Порошенко (на фото вгорі). Старший син президента йде на вибори від партії "Блок Петра Порошенко" у виборчому окрузі №12 у Вінниці. Олексій закінчив Інститут міжнародних відносин КНУ ім. Шевченка, Лондонську школу економіки і політичних наук та Міжнародну бізнес-школу у Франції. Працював у компанії батька "Рошен". Політичну кар'єру розпочав у 2010 році на посаді заступника керівника торговельно-економічної місії Генерального консульства України в Китаї (Порошенко-старший в цей період обіймав посаду Міністра закордонних справ України). На часі є заступником гендиректора із зовнішньо-економічних зв'язків ПрАТ "Продовольчої компанія "Поділля" та депутатом Вінницької обласної ради, перебуває у складі фракції "Батьківщини".

У кінці серпня з'явилися повідомлення, що Олексій отримав повістку і таємно, під чужим ім'ям, служить у зоні АТО. 25 вересня Петро Порошенко повідомив, що Олексій вже повернувся з Донбасу "у зв'язку з ротацією". Місце, де служив син Порошенка, так і не було озвучено.

Партія "Блок Петра Порошенка" несподівано відкрила дорогу на вибори ще одному нащадку - 31-річній Олександрі Павленко, дочці нардепа III і VI скликань Сергія Павленка. Олександра є партнером правової групи "Павленко і Побережнюк". Була членом Національного Бюро партії "Сильна Україна". У 2010 році - радниця і представник у ЦВК кандидата у президенти Сергія Тігіпка.

Пізніше працювала юристом партії Наталі Королевської "Україна - Вперед!" і представляла її у ЦВК на виборах у 2012 році. Тоді журналіст Сергій Лещенко назвав її "людиною Ахметова". За його даними, Павленко була радницею Дмитра Тевелєва - голови Національної комісії цінних паперів та фондового ринку, який прямо пов'язаний з Ахметовим.

Крім того, ім'я юриста Олександри Павленко пов'язано з кількома скандальними справами, серед яких захист активів Віктора Пінчука у суперечці щодо ВАТ "Нікопольський завод феросплавів". Зазначимо, що Олександра Павленко балотується у Верховну Раду у Печерському районі Києва, округ №212.

Син екс-спікера Ради Володимира Литвина балотується у Раду самовисуванцем на виборчому окрузі №66 у місті Малин Житомирської області. Для 25-річного Івана Литвина це перша спроба пройти у Раду, але його ім'я вже встигло потрапити у ЗМІ. Так, правоохоронці перевіряють повідомлення про підкуп виборців представниками кандидата Івана Литвина. Начебто у штабі Литвина у Радомишлі місцевим бабусям пропонували по 100 грн за голос.

Взимку цього року Іван Литвин взяв шлюб з журналісткою і донькою регіонала Андрія Деркача, Тетяною Тереховою. Зазначимо, що Литвин-молодший далеко від батька не "втік": той балотується у сусідньому, 65-му окрузі, у місті Новоград-Волинський. До речі, конкурентів Литвин-старший має майже втричі менше, ніж у його сина.
Діти політиків пішли на вибори - серед них Олексій Порошенко і Артем Семенюк

Також разом із батьком у Верховну Раду балотується і екс-регіонал, нардеп Артем Семенюк. Щоправда, батько, екс-губернатор Чернівецької ОДА і двічі колишній міністр соцполітики Михайло Папієв йде номером 22-м у списку Опозиційного блоку, до якого входять багато колишніх регіоналів, а 31-річний син спробує свої сили в одномандатному окрузі №204 у Чернівецькій області. До речі, на цьому ж окрузі Семенюк висувався від ПР на парламентських виборах у 2012 році, тоді він одержав перемогу над кандидатом від УДАРу.
Редактор: Igor
15-10-2014, 08:30
Коментарів 0 Переглядів 3 239

Теги -

Триває збір коштів на деталі до них, закликаємо всіх небайдужих долучитися

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"

Ярослав Чала здобув перемогу в таких дисциплінах як присідання (з вагою 160 кг) і станова тяга (205 кг)
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.