RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Сезон відпусток – у розпалі. Де вже встигли відпочити відомі люди Буковини та куди планують поїхати, з’ясовувала кореспондент "МБ".
Депутат обласної ради Максим БУРБАК із дружиною та двома дітьми поїхав відпочивати у Болгарію на курорт Сонячний берег.

– Відпочиваємо сім’ями разом зі ще одним депутатом облради Олегом Кілару. Винайняли будиночок у приватному секторі. За два тижні відпочинку із двох дорослих та двох дітей (дочці – 12, а синові – 10 років) заплатили дев’ять тисяч гривень, – розповідає депутат. – Одного дня дощило, а решту днів було сонячно. Їздили з дітьми в аквапарк. Відсипаюся, читаю книжки, новини, маю при собі ноутбук.

– До роботи вже хочу повернутися. Для мене це занадто – ніколи в житті не відпочивав 14 днів! Завжди вистачало семи днів, – каже пан Максим.

– Був усюди, крім Америки й Австралії. З курортів більше люблю Єгипет. Торік був там навесні. Цього року дружина сказала їхати до Болгарії. Це значно дешевше. Як не дивно, ми теж рахуємо гроші, – сміється.

Депутат міської ради Віталій ЧЕРВІНСЬКИЙ саме повернувся з моря, проте географічне розташування цього моря назвати відмовився.

– Чудово відпочив із сім’єю. Просто на морі, на мокрому морі, – загадково усміхається начальник міськШЕПу. – Не соромлюся говорити, на якому саме морі, але закон про доступ до публічної інформації не поширюється на особисте життя. Відпочивав 14 днів. У скільки обійшовся відпочинок, не готовий відповісти. Некоректно називати суму. Надаю перевагу сімейному відпочинку. Минулими роками відпочивав у Дубаї в ОАЕ, був у Болгарії. Але найкраще місце для відпочинку – вдома.

"Для артиста важливе морське повітря"

Народна артистка України Катерина БУЖИНСЬКА ще не встигла відпочити через велику кількість концертів.

– Гадаю, наприкінці серпня поїду до Криму. Матиму там концерти, і можна буде залишитися на кілька днів зі своїм колективом на відпочинок. Торік відпочивала із сім’єю у Туреччині, – розповідає артистка. – Надаю перевагу сімейному відпочинку. Дуже втомлююся на роботі, тому хочеться спокою. З попередніх років запам’ятався відпочинок в Іспанії, дуже гарно відпочили у Таїланді. Дуже подобається в Угорщині на термальному озері Хевіс. Але можна чудово відпочити і в Україні, наприклад у Хмільнику. Лікарі також рекомендували курорт Сатанів. Кажуть, там гарна вода. Хотіла б туди потрапити.

Народному артистові України Іво БОБУЛУ цього року ще не вдалося відпочити.

– Скрізь добре там, де нас немає. Депутати – "небагаті" люди. А ми, артисти, – скромні люди. Депутати мають бізнес, недоторканність, а у нас цього немає, тому відпочиваємо у міру можливостей. У межах України відпочивати не буду, обов’язково поїду, можливо, у Шарм-ель-Шейх, – каже співак. – Торік відпочивав у "Дольче Віта" у Туреччині. Море було тепле. Хороше обслуговування, з чим у нас складно. Чисто, охайно. Синові дуже сподобалося, мені також. Також був на острові Кріт. А наш Крим – дорожчий, ніж будь-де. Умови теж не дуже: брудне море, брудні пляжі, "ненав’язливий" сервіс. Мені як співаку потрібне морське повітря. Для відпочинку достатньо днів 15.

Керівникові мерії подобається відпочивати у горах

Секретар міської ради Віталій МИХАЙЛІШИН у відпустку цього літа йти не збирається, бо не має на це часу:

– Якщо й зберуся відпочивати, то десь у Карпатах. Попередніми роками відпочивав і у горах, і на морі. Але влітку мені подобається у горах. А якщо на море, то ми з дружиною завжди їхали або на початку літа, або вже восени, коли немає спеки. Подобається Південний берег Криму – і клімат, і море. Із країн з-за кордону був лише у Туреччині. Придбали путівку на сім днів. До речі, ще жодного разу не відпочивав два тижні. Максимум – десять днів. Постійно відпочиваю із сім’єю. На тижневий відпочинок у горах готовий витратити три-чотири тисячі гривень.
Як повідомила начальник управління внутрішньої політики та зв’язків із громадськістю ОДА Ганна МАЛЬОНА, голова ОДА Михайло Папієв цього літа, найімовірніше, у відпустку не йтиме.

Натомість перший заступник голови ОДА Георгій ГАЛИЦЬ вже встиг відпочити.

– Відпочивав із сином тиждень у Хорватії, – розповів чиновник. – Чому обрав цю країну? Передусім через прекрасну природу й чудові пляжі. Ви лише уявіть собі чотири тисячі кілометрів узбережжя з мальовничими бухтами й найчистішим морем у Європі. Побувавши в цих дивовижних місцях, розумієш, чому за Хорватією закріпилася назва "перлина Адріатики". Враження від поїздки залишилися найкращі.

Генеральний директор ТОВ "Роднічок", депутат облради Іван СЕМЕНЮК днями повернувся з п’ятиденного відпочинку в Болгарії із Сонячного берега:

– Відпочивали з дружиною та чотирма дітьми. Витратив 1,3 тисячі євро. Також щороку на 6-7 днів їздимо з родиною відпочивати в Австрію на озеро біля Клагенфурта. Цього літа у серпні планую ще тиждень відпочити в Анталії. Відпочинок понад тиждень набридає. У середньому на тиждень відпочинку витрачаю півтори тисячі євро.
4-07-2011, 10:01
Коментарів 0 Переглядів 1 768

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Сьогодні, 17 травня, скористатися послугою можна на Центральній площі


Чому стріляли у Фіцо? Блог Ярослава Волощука
Від часів Улофа Пальме – прем’єр – міністра Швеції в Європі не було випадку, аби хтось стріляв у чиновника такого високого рангу.
Бельгійці передали гроші на дрони. Блог Надії Будної
Чернівчани невтомно збирають кошти на дрони, плетуть маскувальні сітки та кікімори.
ВІДЕО Переглянути все відео

Вчора попрощалися із 19 військовослужбовцями 10 окремої гірсько-штурмової бригади "Едельвейс"