RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Останнім часом телевізійний простір заполонили шоу, в яких жінки або чоловіки шукають собі другу половинку: "Фермер шукає дружину", "Холостяк", "Давай одружимося", "Хто хоче заміж за мого сина?", "Гола правда", "Давай спробуємо", "Дім-2"…

– Хоч я вже не перший рік одружена, але любила дивитися шоу "Холостяк", – каже 35-річна чернівчанка Оксана. – Мені було цікаво спостерігати за поведінкою дівчат та холостяка. Для себе я зробила висновки, як чинити в тій чи іншій ситуації. Більше пізнала психологію чоловіка. Такі шоу демонструють: коли справа стосується чоловіків, жіноча дружба зникає. Висновками я ділилася з донькою-школяркою, адже вона у тому віці, коли потребує моїх порад. Чимало моїх колег також дивилися це шоу. Одного разу у нас навіть було колективне обговорення.

"Спочатку просто хотілося в інші країни"

У шоу "Холостяк" на телеканалі СТБ брала участь журналіст, 24-річна модель із Чернівців Надія ВОРОНЦОВА. Дівчина увійшла до трійки претенденток на серце холостяка, Максима Чмерковського.

– На той момент я шукала роботу журналіста на телеканалі СТБ, – розповідає дівчина. – Кілька разів відсилала резюме, але відповіді не було. Врешті вирішила заповнити анкету на шоу "Холостяк" – а раптом мене помітять на телеканалі і запросять на роботу. За деякий час мені повідомили, що я пройшла кастинг. Коли почула, що участь у шоу – це можливість побувати в різних країнах, погодилася. Звісно, я не прагнула на проекті знайти собі чоловіка, це була би дурість. Наскільки мені відомо, інші учасниці також прийшли на проект не заради пошуку своєї половинки, як задля нових вражень, піару.

– Спочатку я не відчула до Макса нічого особливого, – зізнається Надія. – Симпатичний хлопець, та й усе. Я ніколи не бігала за чоловіками. Усе змінилося після того, як я вивихнула ногу. Вона сильно набрякла, я заледве могла ходити. Макс дуже перейнявся моїм станом, купував мені знеболювальні, носив мою валізу. Так потроху ми почали спілкуватися. І врешті я переконалася, що дуже подобаюся Максу і не спам’яталася, як сама закохалася у нього. А ближче до завершення шоу у холостяка були закохані усі без винятку. Це був якийсь масовий психоз.

"За ніч від шоку схудла на три кілограми"

А після того, як Максим побував у Чернівцях і познайомився з родиною дівчини, вона була на сто відсотків впевнена, що він обере саме її.

– У Чернівцях Макс не на камеру казав, що вже не може дочекатися завершення шоу, щоби забрати мене до Нью-Йорка, – пригадує Надія. – Звісно, після таких слів я навіть не хвилювалася перед "церемонією троянд" (Під час цієї церемонії холостяк дає троянди тим дівчатам, яких хоче далі бачити у шоу. Та з учасниць, якій не дісталася троянда, залишає проект – авт.). Перед самою церемонією Макс обійняв мене і сказав, що усе буде добре. І тут раптом він не дав мені троянди! Зізнаюся, для мене це був шок. Такої підлої брехні я не очікувала. Тієї ночі я від шоку схудла на три кілограми. З мною працювали психологи, а я все дивилася в одну точку і повторювала: "Мабуть, його змусили. Він не міг так із мною вчинити". Після того я більше з ним не спілкувалася.

Нині Надія вже оговталася і спокійно згадує те, що трапилося на шоу.

– Я перестала довіряти чоловікам, – зізнається красуня. – Я й так ніколи особливо перед ними не відкривалася…
Галина МАРКІВ

Коментар

"У житті принци на коні – рідкість"
Оксана РОГОЗИНСЬКА, психолог центру практичної психології і соціальної роботи управління освіти міськради:
– На участь у подібних шоу людей штовхає бажання трохи пожити в казці. Люди відриваються від реальності, сподіваються на подарунок долі, "принца на коні", що буває вкрай рідко у житті. Багато хто хоче слави, визнання, самореклами.
Учасниць шоу "Холостяк", очевидно, не попереджали про всі труднощі. А потім був біль, розчарування. У такі моменти може виникнути небезпека для психологічного здоров’я. Десяток дівчат борються за увагу одного чоловіка. Виникає конкуренція, маніпуляція.
Для тих, хто любить дивитися шоу на кшталт "Холостяк", є небезпека, що вони починають занадто перейматися життям телевізійних героїв і витрачають енергію, вболіваючи за них. При цьому забувають про себе.
27-06-2011, 13:42
Коментарів 0 Переглядів 2 669

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону

По вулиці Героїв Майдану ускладнений рух
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Навіщо сушити голову марними переживаннями, якщо ще до настання свят встигаєте взяти участь у практичних майстер-класах із великодньої випічки на дріжджах та заквасці — "Пасхальна випічка – Panettone" та "Сучасні традиції Великодня" від професійної кулінарно-кондитерської школи Chef Arts School.