RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

У Посольстві Ізраїлю в Україні Леоніда Черновецького, який хоче емігрувати, запитують:

– У вас у родині євреї були?

– Ні, я перший, – відповідає Леонід…

Після цієї фрази у Літньому театрі чутно гучні оплески й регіт. Так глядачі 19 червня вітали "Студію квартал 95", концерт якої організувала агенція Олега Сандуляка. Гумористи виступали з відомими номерами. Глядачі разом із ними коментували крилаті фрази…

У десятому ряду сидить компанія чоловіків. На кожен вдалий політичний жарт вони з вигуками "Дай п’ять за гарний жарт, так політикам і треба" б’ють одне одного в долоні. Пародії на політиків глядачів сприймали із захватом. Літня жінка зауважує: "Хоча би тут, на концерті, вголос говорять про політиків те, що люди думають…"

Квитки на концерт коштували 150-450 гривень. Їх розкупили більше, як на 60 відсотків. Одна із сімей зізналася, що витратила на концерт майже дві тисячі гривень "за можливість посміятися над своїми і чужими проблемами, над життям".

Глядачі навіть не засмутилися, що замість обіцяних нових номерів здебільшого показували старі. На сцені розіграли відомі номери про сварку водіїв-блондинок, сеанс у психотерапевта, інспектора ДАІ на трасі до Межигір’я, побутові та сімейні сценки. Найбільше овацій отримували жарти про Азарова, Януковича, Тимошенко та Черновецького.
Валерія Чорней

Вибрані жарти з концерту:
- Віктор Янукович: "Юліє Володимирівно, ви щось опізнилися, ну спізнилися чи опіздали… Напевно, щоранку ходите відмічатися"
- Ремонтували дорогу до Межигір’я, де знаходиться дача президента. Це єдиний випадок, коли гроші виділені на ремонт, були витрачені саме на ремонт.
- У Львові усе перекладають українською мовою, навіть назви фільмів та імена артистів:
"Армагедон" – "Гаплик"
"ВІА Гра" – гурт "Стоячок"
"Едвард Руки-Ножиці" – "Микола Граблі-Ратиці"
"Фанфан-тюльпан" – "Жека-Смерека"
"Іванушки" – "Василі"
"Дискотека Аварія" – "Дискотека Щось Трапилося"
Ніколай Носков – Микола Шкарпетки
Леді Гага – Баба Регоче
Анастасія Стоцкая – Настюха Зсіськами

Що смішить Володимира Зеленського у будні?


У будні мене можуть зворушити до сліз звичайні ситуації, смішні сімейні моменти. Я рідко буваю вдома і тому сміюся, коли донька грається й падає. Я розумію, що це несерйозно, а всі так переживають, дмухають їй на коліна. У такі хвилини я перетворюють на домогосподарку, яка дивиться серіали і вірить у те, що відбувається на екрані. Мені смішно із себе самого...
А ось на гумористичних концертах ніколи не сміюся. Я все оцінюю, і це велика проблема. Не можу посміятися над КВК, лише час від часу можу серйозно сказати: "Гарний жарт…" Загалом я щасливий, що у мене минула гумористична депресія, коли ти аналізуєш і запитуєш себе: "А чому люди так сміються над жартом?"

Опитування
"Чи сподобався вам концерт?"

Ірина Ярошенко:
– Обожнюю цих гумористів, від концерту я в ейфорії. Найбільше мені подобається, коли актори грають жінок.

Богдан Ковч:
– На концерті "Кварталу" я не вперше, кожен їхній виступ мені подобається. Кожен номер цікавий, і я навіть не буду виокремлювати певні виступи.
Ілля Ботвин:
– Гумористи виступили добре. Не сподобалося, що було багато старих номерів. Хотілося нової програми. Найбільше сподобалися жарти на політичну тему.

Мар’яна Ковалюк:
– Я вперше на концерті "Кварталу", мені дуже сподобалося. Гадаю, чудовий настрій мені забезпечено на декілька днів. Трохи забагато звучало політики.
27-06-2011, 12:37
Коментарів 0 Переглядів 2 927

Теги -

Триває збір коштів на деталі до них, закликаємо всіх небайдужих долучитися

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"

Ярослав Чала здобув перемогу в таких дисциплінах як присідання (з вагою 160 кг) і станова тяга (205 кг)
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.