RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

…Атлетична фігура, майже два метри зросту, стильна зачіска. Саме так виглядає переможець конкурсу краси серед чоловіків 18-річний чернівчанин Влад Явний.

Конкурс краси "Містер Західної України Open-2010", в якому брав участь чернівчанин, відбувався у понеділок в Івано-Франківську. Найкрасивішого визначали серед хлопців віком від 18 до 26 років з Івано-Франківської, Чернівецької, Львівської та Хмельницької областей. В Україні це перший конкурс серед чоловіків такого рівня.
Перемога на "Містер Західної України Open-2010" дає Владу право взяти участь у конкурсі чоловічої краси Mister International, що через два місяці відбудеться в Панамі.

Повернувшись до Чернівців, Влад поспілкувався з кореспондентом "МБ".

"У дзеркало не дивився, бо дуже хотів спати"

Влад Явний і досі не вірить у свою перемогу, а на конкурсі краси виступав тільки за порадою подруги. Саме вона і надіслала анкету Влада організаторам.

– Зараз я дуже вдячний їй за це, бо сам серйозно не сприймав цю ідею, – розповідає хлопець. – А тепер маю дуже багато позитивних вражень. Тут знайшов багатьох друзів та відчув під-тримку.

Конкурс відбувався в чотири етапи. Перший – це дефіле хлопців у національних костюмах. Влад Явний одягнув яскраву різнобарвну вишиванку та підперезався поясом у такому самому стилі. Цей одяг дуже личив хлопцеві.

– Перед конкурсом трохи перехвилювався, тому під час виступу хотів спати, – каже Влад. – Коли вже приготувався до першого виступу, не дивився в дзеркало, як це роблять учасниці жіночих конкурсів краси, а просто сидів і чекав виходу.

Наступним етапом конкурсу був творчий, де кожен демонстрував свої таланти. Влад танцював брейк, чим сподобався члену журі, відомому хореографові Владу Ямі.

– Гадаю, що більше вплинув на мій танець сам його задум, – розмірковує Влад.

Брейк-дансом Влад Явний займається чотири роки, танцює нижній брейк. Чернівчанин є учасником чернівецької брейк-групи "Стиль життя королів". Каже, що танцюють із ним іще шестеро хлопців. Двоє з них приїхали з Австрії та Італії.

Навчається Влад на четвертому курсі Чернівецького коледжу медуніверситету за спеціальністю "сестринська справа". Паралельно з усіма своїми захопленнями хлопець займається масажем. "У мене вже є постійні клієнти, яким я роблю масаж, – каже студент. – Для друзів масаж у мене безкоштовний".

Замість купальників – давньогрецький одяг

– Перед третім етапом учасники повеселішали, – каже Влад. – Це був так званий "вихід богів". Ми переодяглися в давньогрецький одяг, щоби було помітно м’язи.

Це щось подібне до виступів у купальниках на жіночих конкурсах краси. Хоча хлопці, на відміну від дівчат, не хвилювалися. Багато хто розмовляв по телефону.

– Були й такі серед нас, які не помітили, що вже час виходити на сцену, – каже Влад. – Тому вийшли з телефонами, а потім ховали їх від глядачів.

– Перемога мене багато до чого зобов’язує, – каже хлопець. – Адже вже через два місяці я маю брати участь у конкурсі чоловічої краси Mister International. Тут будуть учасники з усіх країн світу. Тому треба буде добряче підготуватися.

Найголовніше, зауважує хлопець, відредагувати дефіле та продумати костюми.
Наразі Влад Явний ще не вирішив, чим займатиметься в подальшому. Можливо, подасться в модельний бізнес чи стане хорошим лікарем.

– Знаю тільки одне, – каже Влад Явний. – Не покидатиму жодне зі своїх захоплень і далі прямуватиму до якихось серйозних здобутків.
Марина КОРПАН
23-09-2010, 11:22
Коментарів 0 Переглядів 3 190

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.