RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

У Чернівцях є чотири шлюбні агентства, які займаються міжнародними знайомствами. В одному з них побувала і я. Спочатку зателефонувала до офісу. Відповіла мені дівчина з приємним голосом. Запропонувала прийти того ж дня і зареєструватися. Розпитавши, що і як, вирішую піти. Дорогою, щоби створити собі імідж серйозної дівчини, вигадала історію про те, що займаюся вивченням астрології та пишу на цю тему роботу. Адже хто хоче серйозних стосунків, зверне увагу саме на таку дівчину. В агентстві мене зустріли гостинно. Атмосфера, зауважу, сприяє тому, щоби туди ходити.

Виявилося, щоби знайти собі нареченого-іноземця, не треба докладати неймовірних зусиль. Процедура реєстрації дуже проста. Потрібно лише заповнити анкету та залишити паспортні дані для працівників агентства.

– А ви не будете використовувати їх без мого відома? – запитую в директора шлюбного агентства Наталії.
Мені пообіцяли, що ніхто висвітлювати мої дані без моєї згоди не буде. Але наявність паспортних даних потрібна для офіційної документації агентства. За реєстрацію в шлюбному агентстві дівчина не платить. Це роблять чоловіки.

Ще один важливий момент при знайомстві – фото в електронному варіанті. Чим краще виглядаєш на фото, тим більше шансів познайомитися з потенційним нареченим. Мої фото ми підбирали особливо уважно. Бажано, щоби це були життєрадісні та безтурботні фотографії...

І ще – заповнювати анкету слід досить детально, висвітлюючи свої уподобання, звички, хобі. Також не варто згадувати про попередні стосунки з чоловіками. Якщо ж у вас є дитина, краще повідомити потенційного нареченого про це відразу та розповісти про її звички, ігри, улюблені мультфільми.

З іноземцем на початку спілкування листуються працівники агентства. Вони знають, що і коли сказати чоловікові, щоб його більше зацікавити. У випадку, коли їм потрібна додаткова інформація про дівчину, можуть зателефонувати їй, щось уточнити.

...До шлюбного агентства я ходила у п’ятницю. А вже у вівторок мені зателефонувала директор і повідомила, що моїми фото та анкетою зацікавилися двоє чоловіків. Одному – 25, він також займається астрологією і живе в Мілані, іншому – 49. Я, звичайно, знала, що через шлюбні агентства знайомляться здебільшого чоловіки старшого віку, але все одно була неприємно вражена.

– Та ж за кордоном живуть по 90 років і виглядають добре, – відповіла мені Наталя.

Зважаючи на одне правило в шлюбних агентствах, коли в будь-який момент можна відмовитися від їхніх послуг, я так і зробила.
Міжнародне шлюбне агентство, що на вулиці Руській, працює майже рік. Його директор Олеся ДИНТУ розповіла, що за цей час вони познайомили вже багато пар. А дві з них одружаться вже до кінця цього року.

– 35-річна чернівчанка з 42-річним бельгійцем одружаться у жовтні, а 42-річна із 48-річним мешканцем Данії – ближче до Нового року, – каже пані Олеся.

За її словами, найбільше жінки почали реєструватися в агентстві в останні три-чотири місяці. Пояснює це тим, що зараз менше лякаються таких знайомств. При шлюбному агентстві створили школу для наречених. Тут дівчат та жінок вчать усіх аспектів знайомств та спілкування з чоловіками з інших країн. Зокрема як поводитися при першій зустрічі, що говорити, а про що краще промовчати.
Олеся розповідає, що звертаються в агентство не тільки буковинки, а й жінки з сусід­ніх регіонів. Співпрацює агентство з нареченими з усієї Європи. Є й 20-річні хлопці, які хочуть познайомитися з українками, а є й дідусі.

– Проте в більшості випадків для серйозних стосунків з 20-річними краще не знайомитися, адже за кордоном в такому віці хлопці не одружуються, – каже директор шлюбного агентства.

Українські ж чоловіки в шлюбних агентствах не реєструються, бо на них немає попиту серед іноземок. Тому наші хлопці переважно знаходять собі пару за кордоном більш звичним способом знайомства – через Інтернет. 
Марина КОРПАН
1-07-2010, 12:13
Коментарів 0 Переглядів 9 271

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.