RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

На ковзанку не варто йти у джинсах

Кореспонденти "МБ" побували на ковзанках міста і з’ясували, чого там можуть навчити.

Час катання на кожній ковзанці різний: у "Панорамі" катаєшся 45 хвилин, а 15 хвилин чекаєш, доки почистять лід. Платиш за увесь час, неважливо, де ти його провів – на ковзанці чи біля неї. У "Льодовому майданчику" лід чистять рідше, тож кататися можна кілька годин, і не потрібно платити за час, який проводиш поза ковзанкою.

У "Панорамі" ковзанка працює з 12.00 до півночі. Ціна залежить від часу.

– У святкові дні ми підвищуємо ціну, – розповідає адміністратор Світлана ШИБАЄВА. – Із першого до 14 січня ми підняли оплату до 50 гривень, незалежно від часу доби. Зі своїми ковзанами година у ці дні коштувала 25 гривень. Так само будемо підвищувати ціни і на День святого Валентина та Восьме березня.

Новачкам Світлана Шибаєва радить одягатися зручно і тепло.

– Не раджу приходити у спідниці, сукні чи одязі, який сковує рухи, – каже адміністратор. – Багато хто катається у джинсах, але це незручно. Потрібен вільний одяг, що не промокає.
У "Панорамі" також є школа фігурного катання. Тут може навчатися будь-хто, незалежно від віку. Учні поділяються на молодшу й старшу групи. Заняття проводять у суботу та неділю. Тривають вони півтори години. Ціна для дорослих – 500 гривень на місяць, для дітей – 400 гривень. Але якщо є діти з однієї родини – мінус 100 гривень із кожного.

Серед тренерів – п’ятиразова чемпіонка Росії, переможець Кубка СРСР Марина Ігнатова. Тренера можна обрати самому.
Біля майданчика знаходяться шафки для особистих речей, гардероб, лавки для перевзування, медичний пункт, де постійно чергує лікар. У правилах зазначено, що за загублений номер від речей штраф – 30 гривень. За пошкоджені ковзани – 500 гривень.
На ковзанці є інструктор.

"Льодовий майданчик" пропонує професійні заняття з фігурного катання та хокею.

До школи фігурного катання може записатися будь-хто, незалежно від віку й статі. Тренують двоє тренерів із Києва – обидва мають звання кандидатів у майстри спорту.

Заняття відбуваються у вівторок, четвер (16.00-17.00), суботу, неділю (10.00-11.00).
На одній половині ковзанки займаються учні школи фігурного катання, на іншій катаються відвідувачі.

У "Льодовому майданчику" тренуються дві дитячі групи хокею (хлопчики та дівчатка від трьох до 14 років), а також тут штовхають шайбу професіонали команди "Чернівецькі пінгвіни", яка зараз грає у Центральній аматорській лізі України. "Чернівецькі пінгвіни" – це сформована команда, її учасники – чоловіки віком від 18 до 45 років.

Охочих грати у хокей навчають двоє тренерів. Один із них – колишній гравець Ліги Майстрів Росії Дмитро Юшков.

Початківцям видають спорядження для гри у хокей. Але з часом, якщо ви вирішили зайнятися грою у хокей серйозно, про своє спорядження маєте подбати самостійно.

Існують певні правила поведінки на території "Льодового майданчика". Зокрема адміністрація має право вивести відвідувача з ковзанки без повернення грошей за розпивання спиртного на території ковзанки, неадекватну поведінку, псування льоду.

– Узимку відвідувачів більше, ніж в інші пори року, – розповідає касир Юлія. – Під час канікул у нас був шалений попит, а тепер більшість приходять після роботи, навчання або у вихідні.

– Я сюди приходжу зі своїм нареченим на нічне катання. Для нас це особливе місце, оскільки тут ми познайомилися і саме тут я погодилася стати його дружиною, – розповідає відвідувачка Катерина ПАВЛЕНКО. (М. Чорней, Т. Пономарчук, У. Томашевська) 
4-02-2010, 10:23
Коментарів 0 Переглядів 5 676

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.