RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

«Багато хто хоче, щоби добре лоскотало!»

"Хочеться нових відчуттів", "Що ви нам таке запропонували б, щоб полоскотало нерви?", "Ось би чогось незвичного, особливого"… Із такими поясненнями кореспонденти "МБ" завітали до чернівецьких секс-шопів, прикинувшись закоханою парою.

Заходимо у перший секс-шоп. Колега відразу жартує:

– Як добре, що у вас відчинено. Думали, може, у такі морози ніхто до вас не заходить.
– Навпаки, є багато відвідувачів, – відповідає продавець і зауважує, що ми зупинилися біля товарів із гумором.
На стіні висять їстівна спідня білизна, симпатичні наручники, оригінальний одяг.

– Ми вперше у такому магазині. Хочемо з коханою щось цікаве спробувати, – каже колега.
– А щось уже пробували? – уточнює продавець.

– Ще нічого. А з чого ви порадили б нам почати? – запитую.
– Пропоную класику – різні насадки, кліторальний вібратор чи ерекційні кільця. Насадки можна спробувати згодом. Спробуйте спочатку різні кільця.
Консультант детально пояснює особливості кожного товару.

– Ви знаєте, моя дружина часто їздить у відрядження. А мені сумно самому. Що ви порадили б мені, щоби легше було її дочекатися? – просить поради кореспондент.
– А дружина – це ви? – уточнює консультант. – Вибачте за запитання, до нас по-різному приходять… Не хочете сумувати, і дружина вам довіряє?

– Так, я – дружина і довіряю чоловікові, – відповідаю. – Давайте щось виберемо для нього, нехай менше сумує, коли мене немає…
– Дивно, зазвичай це чоловіки просять щось підібрати для дружин, які летять за кордон. Мовляв, щоби розважила себе, і нічого гріховного у голову не лізло, а ми собі раду дамо… А тут усе навпаки і така довіра, – з посмішкою зауважує консультант і підводить до стіни, де увесь асортимент для жіночої та чоловічої втіхи – фалоімітатори та штучні вагіни.

– Чоловікові ми підберемо все, що захочете. Але дивіться, бо звикне до тієї насолоди… Що будете робити? – жартує продавець.
Також нам у магазині запропонували спеціальні змазки – на фруктовій основі і такі, що підсилюють відчуття пристрасті. Радили не забувати і про веселі товари. Про те, що ми – не пара, ніхто навіть і не здогадався… До речі, у магазині ще був один чоловік. Він чомусь дуже уважно стежив за нами, прислухався…

У наступному секс-шопі ми вдали із себе "незнаючу" пару. Колега відразу пояснив старшій жінці-продавцеві: "Ми ото зайшли до вас. Трохи розгублені... А що у вас є цікаве, щоби полоскотало нерви?"

Жінка уважно подивилася на нас і перепитала: "Щоби лоскотало? Вам оригінальні насадки? А, може, дружині хочете вібрик класний придбати?"

Просимо розповісти про насадки. Продавець-консультант відчиняє дверцята скляної шафи і починає ретельно розповідати про товар. Пояснює, що насадки дуже популярні, але якщо такого ще не пробували, радить почати зі спеціальних кілечок...

– Ну, а це нормально таким користуватися? Люди беруть? Це ж добре, що ми хочемо пробувати?.. – обережно випитує колега.
– Та беруть! Різне купують – кому що треба і хто до чого готовий… Багато хто хоче, щоби добре лоскотало! Це нормально, – каже з посмішкою продавець і пропонує подумати, який товар нам потрібен.

Потім я завітала до секс-шопу вже сама. Поцікавилася, що пропонують для романтичної ночі з коханим. Продавці запропонували напівпрозорі пеньюари, корсети, білизну з відвертими вирізами. А найпопулярнішим товаром залишаються жіночі та чоловічі парфуми з феромонами. Коли виходила з магазину, продавець зауважила навздогін: "Ви різне можете купувати, але ж секрет один – щоби була поряд саме та людина…"
Валерія ЧОРНЕЙ

коментар

Альона ГОЛОВIНА,
практикуючий психолог, гештальд-терапевт:
– Сексуальність – це невід’ємна частина людської сутності. І якщо ми говоримо про дорослу сексуальність людей, то "сексуальні іграшки" за взаємного бажання цілком можуть бути доповненням інтимних стосунків пари. В такому разі похід у секс-шоп може стати цікавою пригодою,
Спочатку обговоріть свій похід у секс-шоп. До цього повинні бути готові обоє. Добре було б уміти прислухатися до себе, до потреб свого тіла, фантазій. При цьому спробуйте приймати бажання іншої людини. Якщо у двох є відчуття свого тіла, довіра, відчуття ніжності, любові, тоді покупки у секс-шопі зможуть збільшити задоволення.
28-01-2010, 10:43
Коментарів 0 Переглядів 7 277

Теги -

Для кого можливі графіки відключень

Газовики просять споживачів перекрити крани на спусках перед газовими приладами та не відкривати до зазначеного часу


Такі зміни запровадили "у зв’язку з численними зверненнями мешканців"
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.