Авто | Нерухомість | Робота
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна | Приватні оголошення |Приватні оголошення Тури з Чернівців | Історія успіху | Історія успіху Афіша | Пропозиція тижня | Послуги | Журнал "Давай Одружимось!" |
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |
VIII Фестиваль кулінарного мистецтва "Буковинська гостинність-2009" відбувся першого грудня у приміщенні ресторану "PR". На ньому оцінювали не лише страви та їхнє оформлення, а також те, наскільки впевнено поводяться учасники. Фестиваль було присвячено до Всесвітнього дня кулінара.
Найбільшу увагу журі привернули страви різних народів світу. Нагороду за впровадження національної корейської кухні в місті Чернівці отримав Михайло Пан, серед розмаїття страв якого був навіть фарширований восьминіг. Стати кухарем хлопця надихнула кохана дівчина – одного разу він захотів зробити їй сюрприз і приготував святкову вечерю. За словами Михайла, кохана і зараз є його музою.
Кухар Євген Устуянов приготував фаршировану баранину – страву болгарської кухні.
За найкращу етнічну бенкетну страву, яких було декілька (іспанська, румунська, буковинська тощо) нагороду отримав Крістіан Слюсар.
Кулінарні витвори вражали своїм оригінальним виглядом. Так, ТФ "Капітошка" представила торт "Золота рибка" з відповідним оформленням. Відвідати "країну насолоди" запропонувала Марина Ганджук, яка оформила солодощі у вигляді казкового замку та карети. А команда ресторану "Фондю" приготувала торти у формі сердечок.
Наймолодшим "кухарем" на фестивалі був чотирирічний Ілля Чебан, онук одного з організаторів фестивалю.
Андрій ПРИСЯЖНИЙ змагався у конкурсі барменів-баріста (спеціаліст із приготування кави). "Нам дали 15 хвилин, за які ми повинні були приготувати дев’ять напоїв, – розповів хлопець. – Я приготував класичні напої еспресо та капучіно". На конкурсі Андрій отримав диплом за високі професійні досягнення бармена.
Офіціанти продемонстрували, як можна гарно оформити святковий стіл.
– Як член журі беру участь у фестивалі вже не перший рік, – розповів Степан МЕЛЬНИК, голова обласної організації профспілки працівників торгівлі та ресторанного господарства, член журі. – Цього разу брало участь багато нових учасників та закладів ресторанного бізнесу, були і зовсім юні учасники з Чернівецького торгово-економічного інституту КНТЕУ. Учасники показали високий рівень майстерності. Членам журі було дуже важко визначитися з переможцями. На мою думку, всі вони заслуговують на перемогу.

Золоті медалі фестивалю здобули:
 найкращий бармен – Павло Данчецький;
 найкращий кондитер – Оксана Чорна;
 найкращі кухарі – Максим Мунтьянов, Наталія Шимоняк, Олександр Петрук;
 найкращий офіціант – Віктор Конюх.

Кубок фестивалю здобула команда ресторану "PR", яка отримала перемогу в чотирьох номінаціях. 
Яна ЯЩЕНКО
Рейтинг:
(голосів: 1)
4-12-2009, 10:19
Коментарів 0 Переглядів 2003

Теги -
загрузка...
Популярне Коментують
• Новини
«Свиноматка» на бусику і Мак’явеллі за фіранкою. Блог Мостіпаки
Про головні події минулого тижня - у блозі Олександра Мостіпаки
загрузка...
Свято морозива "Рудь" об’єднало чернівецькі родини (новини компанії)

У Чернівцях 12 травня пройшло "Мегасвято Морозива" від компанії "Рудь" - найбільшого виробника "солодкого холоду". Вкотре компанія "Рудь" подарувала мешканцям та гостям міста незабутні враження та яскраві емоції
З таким молодим поколінням на Україну чекає успіх (на правах реклами)

У Чернівцях вже вдруге відбувся "Форум стартапів", який організувала філія Міжнародної освітньої мережі Бізнес-шкіл для дітей та підлітків "Miniboss Business School" у м.Чернівцях за сприяння [b]Європейської Асоціації Розвитку Бізнесу (ЄАРБ).
Чернівчан та гостей міста запрошують на "Форум стартапів" для дітей і підлітків (на правах реклами)

28 квітня 2018 року о 11:00 год., в ресторанному комплексі "Palazzo" (м.Чернівці, вул. Руська, 242) за сприяння Європейської Асоціації Розвитку Бізнесу відбудеться Форум стартапів, який організовує філіал Міжнародної освітньої мережі Бізнес-шкіл для дітей та підлітків Miniboss Business School у м.Чернівці.
І знесла курочка яєчко, не золоте, а просте... (на правах реклами)

Куряче яйце – це справжня скарбничка вітамінів та мікроелементів. У цьому продукті високий вміст вітамінів групи А, D, Е, фолієвої кислоти, вітамінів В3, В12, біотину і холіну.
Ідеальна шкіра обличчя – тепер це реально! (на правах реклами)

Здорова пружна ідеальна шкіра обличчя – це візитівка будь-якої людини. Щоб досягти такого результату, часто витрачають неймовірно великі кошти на косметичні засоби для догляду за шкірою, які, на жаль, не завжди ефективні...
Ощадбанк діє: Голову правління Ощадбанку Андрія Пишного визнано Банкіром року (прес-реліз)

Голова правління Ощадбанку Андрій Пишний посів І місце в номінації "Банкір року" рейтингу "Фінансовий Оскар 2017" від ділового тижневика "Бізнес".
Lifecell першим запустив 4.5G у Чернівцях (новини компанії)

31 березня lifecell запрошує всіх бажаючих мешканців Чернівців взяти участь у промо-акції, що відбудеться на перетині вул. Героїв Майдану та проспекту Незалежності з 12:00 до 18:00
Передменстуральний синдром: що відбувається у вашому тілі?

Предменструальний синдром – це складний патологічний симптомокомплекс, що з’являється за 1-14 днів до менструації і зникає відразу після її початку.
Рубрика здоров'я ...