RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Калачі для Ані Лорак спекли в Мамаївцях

Наша землячка Ані Лорак 15 серпня вийшла заміж за турецького бізнесмена. Ця подія мала і турецький, і буковинський колорити: пригощалися гості східними смаколиками, зате калачі, вишитий рушник і вінок з барвінку молодятам привезли з Мамаївців.
Після офіційної реєстрації у Центральному РАЦСі Києва шлюбу Ані Лорак та Мурата Налкагіоглу святкування продовжили у заміському ресторані "Бакинський бульвар".
На урочистій вечері були присутні усього 20 осіб – лише родичі Кароліни та найближчі друзі. Вечірка була закритого типу – жодного представника преси. Проте батько співачки Мирослав Куєк поділився з "МБ" враженнями від святкування.
– Атмосфера була надзвичайною. Ніхто не говорив на публіку – все було щиро та по-родинному затишно. Як кожен батько, я дуже хвилювався, адже весілля дочки – головна подія у моєму житті. Коли вітав з одруженням, був змушений робити паузи між словами, щоби довести свою промову до кінця. Щасливий, що Кароліна вийшла заміж за людину, яку кохає. Для них головне – мова серця, а не вигода. Тішить те, що їхні серця б’ються в унісон, – каже схвильовано Мирослав Іванович.
Стіл у ресторані прогинався від різноманітних страв турецької кухні.
– Не знаю назв усіх турецьких страв, але такого шашлику зі спеціями ще не куштував у жодному закладі! – каже батько. – Господарі ресторану молодятам подарували шестилітрову пляшку шампанського. Вона була приблизно 80 сантиметрів у висоту та 30 сантиметрів у діаметрі. Коли пляшку відкоркували, з горловини піднявся метровий фонтан напою. Шампанське піною лилося у наші келихи. З напоїв на столі були також і горілка, і вино, і коньяк. Кожен пив те, що хотів.
– Обслуговування було дуже гарним. Спочатку, за східною традицією, перед трапезою подали чай з ароматом різноманітних прянощів. Розливали у спеціальну скляну ємність, яка нагадувала вазу. Під час застілля офіціанти доливали чай охочим. Закінчили святкування також чаюванням, – продовжує Мирослав Іванович. – На небі вже зорі були, коли закінчилося святкування.
Хоча церемонія святкування відбувалася у східному стилі, перед реєстрацією вдома батьки Кароліни провели обряд благословення за українськими традиціями. Для нареченої із зеленого хрещатого барвінку сплели вінок та окропили свяченою водою.
– Весільний обряд організували ми з дружиною Сільвією, яку Кароліна вважає своє другою мамою, – розповідає батько. – До Києва привезли високі калачі, випечені мамаївськими пекарями. А народна майстриня Марія Залозюк подарувала рушник. Коли вона дізналася, що Кароліна виходить заміж, сказала мені, що хоче вишити для неї весільний рушник.
У суботу вранці, 22 серпня, батьки Кароліни разом із 250 запрошеними вилітають із Борисполя до Анталії, де у готелі "Адам та Єва" відбудеться повноцінне весілля. Серед відомих людей на святкуванні будуть присутні Олександр Пономарьов, Віктор Павлік, Лілія Подкопаєва, Олег Лісогор, Наталка Могилевська. У скільки молодятам обійдеться розкішний закордонний бенкет, поки що не повідомляють.
ДОВІДКА
Ані Лорак (справжнє ім’я – Кароліна Куєк) народилася 27 вересня 1978 року в місті Кіцмань Чернівецької області. У 19 років отримала звання Заслуженої артистки України. Володарка чотирьох "Золотих дисків" за результатами продажу альбомів "Там, де ти є", "Ані Лорак", "Smile", "Розкажи".
З Муратом познайомилася п’ять років тому під час відпочинку у Туреччині.
Ольга ГНІДАН
20-08-2009, 13:17
Коментарів 0 Переглядів 9 492

Теги -

Захисник воював на Авдіївському напрямку, у день аварії перебував на ротації

Генерал-полковник Руслан Хомчак обіймав посаду головнокомандувача ЗСУ до Валерія Залужного

Оголошено I рівень небезпечності
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Щаслива, що змогла хоч трішки допомогти. Блог Галини Олійник
Дуже сподіваюся, що з кошенятами надалі все буде гаразд
Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

Вчора попрощалися із 19 військовослужбовцями 10 окремої гірсько-штурмової бригади "Едельвейс"

Раннє виявлення проблеми і правильна корекція слуху – гарантія того, що ви уникнете подальшого погіршення і забезпечите ефективне лікування та реабілітацію, а в результаті будете чути світ на повну!

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.