RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Аліна Гросу змінила імідж, закінчує запис нового альбому, потоваришувала із зятем Юлії Тимошенко Шоном Карром, стала улюбленицею столичних світських заходів. У житті співачки сталося чимало змін – вона подорослішала, закохалася і сама почала писати пісні. Про особисте життя та зміни у своєму житті Аліна розповіла в інтерв’ю "МБ". Розмовляли ми з Аліною по телефону о 08.00. Адже з 09.00 і до вечора співачка працює у вокальній студії.
"Продюсера усунули від виконання обов’язків"
– Дедалі частіше тебе помітно на зіркових світських заходах…
– Справді, мама навіть жартує, що без мене жодну стрічку не перерізають. Тут мені комфортно. Найчастіше збираються разом Ірина Білик, Вєрка Сердючка, гурти "Не Ангели", "Нікіта", "Авіатор", Василь Бондарчук. Справжньою артистичною особистістю є Андрій Данилко. І у повсякденному житті він постійно жартує. Він – справжня душа компанії. Особливо ми близькі з Іриною Білик. Товаришуємо понад три роки. Вона часто буває в мене вдома, ми разом відпочиваємо на морі. Нещодавно святкували день народження Ірини. Там я познайомилася з Євгенією Тимошенко та Шоном Карром. Вони почули, як я співаю пісні Джо Кокера і зауважили, що я – вже не маленька співачка, а серйозна доросла виконавиця. Вони поділилися секретом: незабаром відкриють власну студію звукозапису. На ній записуватимуться справжні зірки. Запросили і мене. Шон Карр у спілкуванні – неординарний. Байкер, рокер – мені подобається така харизматична людина. Із Шоном спілкуємося англійською мовою.
– Нещодавно ти записала в Індії кліп. Де ще бувала?
– О, Індія… Особлива країна, мудрий народ… Однак мені більше подобаються такі країни, як Туреччина. Там людно, багато розваг. А Індія – це своєрідне усамітнення, хоча і там я знайшла друзів. А з подорожей запам’яталася поїздка до Домініканської Республіки. Це фантастична країна! Люди там танцюють просто посеред вулиці. З Іриною Білик ми танцювали також.
– В Індії ви зняли кліп. Однак його презентація викликала скандал, ти танцювала з напіводягненими хлопцями. Мамі навіть надійшов лист із запрошенням на бесіду до заступника міністра у справах сім’ї та молоді...
– Справді, це неприємна історія. Номер поставили за декілька днів до презентації, мені просто показали мої рухи… Ми більше не співпрацюємо із продюсером Михайлом Медведєвим. Батьки усунули його від виконання обов’язків. Не думаю, що колись ми ще будемо з ним співпрацювати – двічі в одну річку не ввійдеш. Мама мені сказала: "Можливо, років через п’ять-шість тобою і буде займатися продюсер, але зараз ти в наших з батьком руках". І це добре, бо у нас з батьками – порозуміння. Бувають різні погляди на творчість, але ми завжди знаходимо компроміс. Мої батьки – дуже справедливі.
"У новому альбомі – рок та R’n’B"
– Ти закінчуєш запис нового альбому?
– Так, зараз працюю у вокальній студії. Нові пісні виконую у стилі R’n’B, рок, є трохи і клубної музики. Це різноплановий альбом, але у ньому обов’язково буде присутня лірика.
– Одну із пісень написала команда Діми Білана?
– Так, а саме – клавішник Євген Скрипкін. Це буде одна зі скандальних пісень альбому. Але поки що ми не будемо популяризувати цю пісню. Можливо, через рік, коли я подорослішаю. Зараз я у пошуках себе нової. Створюю новий образ. Нещодавно змінила зачіску, пофарбувалася. Тепер ходжу із прямим волоссям. Зізнаюся, моїм природним є пряме волосся, і з ним мені комфортніше…
– Ти подорослішала, можливо, і пісні почала писати?
– Так, пишу. Однак над ними треба ще попрацювати. До речі, моя перша авторська пісня – "Арена", з якою я виступила на дитячому "Євробаченні".
– А про доросле "Євробачення" мрієш?
– Дуже поважаю цей конкурс. Однак мені потрібно багато працювати. Можливо, років через п’ять… А поки що мрію знятися у кіно. Наразі навіть розглядаються різні варіанти, але про це ще рано говорити.
– Ти змалечку на сцені. Відчуваєш себе щасливою?
– Так, я щаслива! Однак не хочу зупинятися на досягнутому. Хочу, щоби мене не просто знали в Україні, прагну, щоби моя країна поважала мене, пишалася мною. Розумію, це потрібно заслужити… А найголовніше у моєму житті – любов близьких людей та сім’я. Це дуже важливо. А ще у моєму житті з’явилося кохання. Це прекрасно!
Валерія ЧОРНЕЙ
7-05-2009, 10:31
Коментарів 0 Переглядів 1 680

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Ця вистава передбачена як для дорослих, так і для дітей


“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.