RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Останнім часом дедалі більше самотніх молодих людей знайомляться по Інтернету. І знаходять у віртуальному просторі не лише друзів, а й супутників життя.
– Деякі наречені зізнавалися, що познайомилися по Інтернету, – розповіла "МБ" обрядова староста Палацу урочистих подій Лілія. – Мені запам’яталася пара, яка проводила обряд в органному залі. Наречена була з Чернівців, а наречений – з Одеси.
А познайомилися вони через Інтернет. Нещодавно одружилася одна з наших працівниць Надія. Зі своїм чоловіком Андрієм вона познайомилася на сайті "Однокласники". Під час листування з’ясувалося, що проживають вони у Чернівцях майже поруч, хоча в реальному житті ніколи не зустрічалися. До речі, із своїм хлопцем я теж познайомилася в Інтернеті. Побачивши фото Олександра, одразу ж зрозуміла, що він саме той хлопець, якого шукала. Перша наша зустріч відбулася після Нового року. На щастя, реальність відповідала нашим уявленням одне про одного. Зараз ми зустрічаємося, хоча продовжуємо спілкування через Інтернет.
– Із своїм чоловіком Міхаелем я познайомилася на німецькомовному сайті, –зізналася акомпаніатор Палацу урочистих подій Ірина ПОДОЛЬЧУК. – Там розміщують свої анкети та фото здебільшого чоловіки з Німеччини та Австрії. На початку минулого року я теж зареєструвалася на цьому сайті. З Міхаелем ми спочатку переписувалися, спілкувалися в чатах, а потім він приїхав до мене в Чернівці. Через деякий час запросив до себе в гості. А в серпні минулого року ми одружилися. Переконалася, що це справді та людина, про яку мріяла. Отож не соромтеся шукати майбутнього чоловіка чи друга через Інтернет.
– Розчарувалася у знайомствах через Інтернет після реальних зустрічей з п’ятьма хлопцями, – заявила 20-річна Юля. – Один виявився старшим на 30 років – мені в батьки годиться. Другий одразу ж запитав, чи є в мене квартира. Третій аж ніяк не нагадував красеня з фото, вміщеного на сайті. Виявилося, це був знімок відомого актора. Тому вирішила покінчити з Інтернет-зайомствами.
– Звичайно, ніхто не застрахований від брехні. Але ж це може трапитися під час знайомства і в реальному житті, – впевнена 25-річна Ольга, яка переписується через Інтернет із десятьма партнерами. – Чи багато ми знаємо про хлопця, якого підчепили на вечірці або в барі? Знайти нормального чоловіка зараз надзвичайно важко. На онлайн-побаченнях можна добре вивчити людину, перш ніж зустрітися з нею в реальності. Якщо щось не сподобається – можна одразу ж перервати листування.
– Часто можна почути, що знайомства через Інтернет – це для невдах, які не можуть знайти дівчину. Але так може думати лише відстала людина, – заявив 27-річний Вадим. – Приміром, мої знайомі хлопці – надзвичайно зайняті. Вони не скачуть на дискотеках із підлітками, не протирають штани у барах, у них не вистачає часу на пошуки друга чи супутника життя. А так ввечері після роботи сів за комп’ютер – і спілкуєшся. Переписуюся з багатьма дівчатами й хлопцями, хоча не знайшов ще тієї єдиної, з якою хотів би зустрітися в реальному житті.
– А де ще можуть познайомитися хворі люди чи інваліди, які тижнями не виходять із дому? – риторично запитує 30-річний Василь, інвалід на візку. – Для нас є спеціальний сайт. Завдяки йому я знайшов багато друзів серед інвалідів і здорових людей. А одна дівчина, побачивши моє фото, зізналася мені в коханні. Тепер присвячує мені вірші, описує наші майбутні зустрічі. Почуваюся дуже щасливим.
– В Інтернеті є різні сайти знайомств, навіть для повій та людей з нетрадиційною орієнтацією, – розповів комп’ютерник Максим. – Тому якщо хтось розмістить на цих сайтах свою анкету та фото, нехай не чекає пристойних пропозицій руки й серця. Є сайти, які спеціалізуються на вивезенні українських наречених за кордон. Тут теж потрібно бути дуже обережним. Проте є чимало пристойних сайтів, де можна познайомитися з нормальними людьми. Звичайно, не всі знайомства у віртуальній мережі закінчуються білою сукнею й маршем Мендельсона. Але можна знайти просто друга чи цікаву людину для віртуального спілкування або легкого романтичного флірту.
Надія БУДНА

Поради відвідувачів сайтів знайомств:
Фото, які ви виставляєте на сайті, повинні бути якісними. Бажано, щоби їх зробив професійний фотограф.
Резюме пишіть коротко і по суті. Будьте відвертими й чесними.
Ваш лист повинен бути обов’язково оптимістичним.
Не висловлюйте відкрито своїх меркантильних планів. Не пишіть, що ви шукаєте багатого нареченого. Це буде відлякувати.
Під час першої реальної зустрічі бажано виглядати приблизно так, як на фото на сайті. Ви повинні впізнати одне одного. Не забудьте про квіти і невеликі сувеніри.
29-01-2009, 11:48
Коментарів 0 Переглядів 2 776

Теги -

Художник Іван Салевич задонатив Віолетті суму на цілий дрон-камікадзе

За вчинене фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За ці гроші куплять квадрокоптери
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!