Авто | Нерухомість | Робота
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна | Приватні оголошення |Приватні оголошення Тури з Чернівців | Історія успіху | Історія успіху Афіша | Пропозиція тижня | Послуги | Журнал "Давай Одружимось!" |
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |
Астрологи радять зустріти його у родинному колі. Готуючи святкові подарунки й пригощання, варто дотримуватися певних правил.
Подарунки
Найкращий подарунок у рік Бика – річ для дому: праска, набір викруток, хлібопічка, кавовий сервіз тощо… Головне, щоби подарунок був практичним. У жодному разі не забудьте на свято зробити невеличкий презент для себе.
Доречніше, якщо ви подаруєте батькам вовняну ковдру, в яку можна закутатися взимку, чи м’які домашні капці. Універсальний подарунок – пухнастий вовняний шарф.
Подарунки з побажанням багатства у рік Бика теж дуже актуальні. Підійде настільна нафтова вежа, грошове дерево (товстянка) або китайська трилапа жаба з монетою в роті.
Одяг
Щоби насправді догодити символу наступного року, жінкам варто оновити гардероб.
Можна обрати для святкової вечірки класику або зупинитися на стилі "прованс" – спідниці чи сукні довжиною до підлоги або трохи нижче коліна з рюшами.
Головне, щоби новорічний імідж був якомога жіночніший, а новий одяг підкреслював переваги фігури та приховував недоліки. У вечірньому вбранні повинно бути комфортно.
Чоловіки на свято можуть не ускладнювати собі життя. Щоби сподобатися Бику, достатньо купити нові аксесуари – краватку або хустинку.
А молоді можна зустрічати Новий рік у джинсах, недаремно їх винайшли саме в рік Бика.
Кольори-фаворити свята – жовтий, золотий, шоколадний, сріблястий та блакитний. Щоби не дратувати Бика, уникайте яскраво-червоних, яскраво-рожевих, сонячно-жовтих барв.
Частування
Частування у новорічну ніч насамперед повинно бути різноманітним. Стіл краще поставити на середину кімнати, у центрі столу – фрукти і зернові, композиції з ялинових гілочок, доречною прикрасою також стане фігурка бика. Новорічний стіл накрийте багато, особливу увагу приділіть зелені, салатам, фруктам. М’ясо й риба – також непогано, тільки не подавайте телятини – Бик вам цього не пробачить.
Обстановка в приміщенні, де ви зустрічатимете Новий рік Червоного Бика, повинна бути особливою. Важливо, щоб у приміщенні переважали солом’яні килимки, вироби із соломи, глиняні та дерев’яні статуетки. Доречними будуть також вироби з вовни. Посуд на столі повинен бути з глини або дерева. А солом’яні кульки, обмотані тонким дощиком, стануть чудовою прикрасою для ялинки.
Рейтинг:
(голосів: 1)
25-12-2008, 11:55
Коментарів 0 Переглядів 1587

Теги -
загрузка...
Популярне Коментують
• Новини
Не прив’єзаний Йван і «кума, ти жива». Блог Мостіпаки
Про головні події минулого тижня у блозі Олександра Мостіпаки
загрузка...
Перший Центр Дитячого Зору відкрив свої двері для маленьких чернівчан (на правах реклами)

У середу, 10 жовтня, на Соборній площі, 1, відкрився перший у Чернівцях Центр Дитячого Зору "Люксор Kids", що став довгоочікуваним поповненням у великій родині "Оптики Люксор"
Буковинцям пропонують автомобілі Renault в кредит на особливих умовах (прес-реліз)

Жителі Буковини мають змогу придбати нові автомобілі Renault на акційних умовах- від 1% річних.
ПриватБанк збільшив термін кредитування на придбання нових автомобілів до 7 років (прес-реліз)

Акційні умови кредитування на придбання нових автомобілів включатимуть в себе відсоткову ставку від 0,01% річних, аванс від 10% вартості авто та подовжений строк кредиту - 7 років
Апартаменти чистого повітря чекають на своїх мешканців (на правах реклами)

На околиці Чернівців, подалі від міської метушні, розташувався новий сучасний житловий комплекс "GARDEN HALL", який відрізняється зручним плануванням квартир, якістю будівництва і доступною ціновою політикою
Солодке задоволення у Чернівцях (на правах реклами)

А ви знали, що солодощі сприяють вашому щастю? Ні? Тоді мерщій до найсолодших місць у Чернівцях, що вразять не лише смаком десертів, але й їх естетичним оформленням.