40-річний Ігор Місевич (Гоша) з Кіцманя пройшов до фінальної частини кулінарного шоу на СТБ "Мастер-Шеф". Він увійшов до двадцятки найсильніших (на всеукраїнському кастингу відібрали 100 учасників). Тепер 20 кухарів-любителів протягом кількох місяців боротимуться за звання найкращого шеф-кухаря України. Як сказали про нього на шоу: "смажить жаб’ячі лапки та мріє стати професійним кулінаром".
- Ігор має бістро "Гоша" у Кіцмані, - розповідають його друзі. – І є не лише власником, а й власноруч готує і обслуговує відвідувачів. За фахом він ветеринар, також – юрист. Але завжди любив куховарити. 2004 року відкрив бістро. Його фірмові страви – реберця, риба, гриби та овочі на мангалі.
Дізнався про шоу з Інтернету, довго вагався, але подав заявку. На кастинг у Чернівцях вже не встиг, тож довелось їхати на додатковий до столиці, і конкурсну страву (фаршировану курку) везти з собою.
Зараз Ігор у Києві – змагається за звання найкращого шеф-кухаря України.
Підтримаймо нашого земляка! Перегляньте відео на http://masterchef.stb.ua/video/2011/8/31/32489/#2744433
13-09-2011, 15:05
0
20 736