RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Як відпочивають цього літа українські зірки? Виявилося, що географія їхніх літніх подорожей дуже широка – від Європи, островів в Індійському океані до… Арктики.

Аліна Гросу пройшла 25 кілометрів вулицями Парижа

Юна співачка Аліна Гросу отримала на свій п’ятнадцятий день народження в подарунок від батьків тур Європою. За вісім днів Аліна побувала у Франції, Люксембургу, Словаччині, Австрії та Німеччині. Кожна з країн залишила свої яскраві враження. Франція вразила Єлисейськими полями, Люксембург – мостами через річку Мозель, Австрія – Зальцбурзьким замком і архітектурою Відня.

У Парижі Аліна побувала в Діснейленді, прогулялася Єлисейськими полями, плавала на катері Сеною, відвідала Лувр. Разом із батьками дівчина тільки паризькими вулицями пройшла 25 кілометрів.

– Я думала, що "Мона Ліза" – це велика картина, – говорить Аліна Гросу. – А виявилося, що це невелике полотно. У Парижі мені особливо сподобалося. Крім Лувру, прогулянка катером Сеною і паризьке метро.

У метро Аліна була лише кілька разів. А якщо врахувати, що паризьке метро – одне з найстарших на світі і налічує 300 станцій, поїздка в ньому принесла співачці безліч вражень: "У паризькому метро якась особлива атмосфера, їздять там абсолютно різні люди, незалежно від їхнього статусу. Спустившись у нього, я відчула себе справжньою парижанкою!"

А Відень нагадав Аліні її рідні Чернівці. І це не дивно, адже архітектура цих двох міст дуже схожа. За словами дівчини, у Відні вона відчула себе, як вдома, з чого неймовірно зраділа.

Кузьма насолоджувався полярними днями

Свою експедицію на Шпіцберген Кузьма описав у блозі. На Шпіцбергені він побував на початку червня. Туди лідер гурту "Скрябін" поїхав із дружиною та друзями.

– Якої холери туди пхатися? – зауважує Кузьма. – Тоді, коли Україна перейшла в температурний режим Туреччини і можна, стоячи в трусах на балконі, отримувати сонячні ванни, як в Анталії, – ми вирішили нанести візит північним широтам. Ця ідея визрівала в моїй неспокійній голові, відколи вчителька географії у школі попросила віднести глобус у вчительську. Тоді я сказав собі, що там, у льодах, моє місце і зреалізував свою мрію через тридцять років.

"А спочатку нас зустрів Свальбард – це норвезька частина Шпіцбергена, – пише у своїх нотатках Кузьма. – Аеропорт нагадував автостанцію "Дачна" у Києві. Там лише одне було відмінне від нашої станції – опудало білого ведмедя у залі. На вулиці було два градуси тепла – це завдяки близькості води, нагрітої Гольфстрімом.

Готель… Сірий двоповерховий барак, який ніби сповзав із високого горба до води. Купа каменів перед ним слугувала за клумбу, на якій знак – Radisson Polar Hotel. У холі нам запропонували стопочки з якоюсь червоною рідиною. За доброю логікою, це мав бути місцевий самогон, але, побачивши, як скривився Шоні, я зрозумів – це був просто чай. До речі, у готелі на моїй карточці заблокували на випадок хуліганства 1500 євро, які я досі не можу забрати.

Знаєте, я добре зрозумів, що таке полярний день! Midnight Sun – так його красиво називають норвежці. Це дуже гарно. Але ти швидко виснажуєшся. Тому головне – заздалегідь замовити дві екскурсії… Від тих екскурсій забуваються всі враження від перельоту – на нас чекали гарні пейзажі, ведмеді і вся краса..."

Кароліна відпочила в Анталії, Джамала – в Лос-Анджелесі

Теплому екзотичному відпочинку надала перевагу співачка Світлана Лобода. Вона тиждень відпочивала з подругою на острові Маврикій в Індійському океані.

Співачка прагнула комфорту, а тому обрала готель, у якому був власний пляж, спа-центр, тенісні корти, розкішні ресторани і навіть слуги. Вони завжди були готові виконати будь-яку примху відвідувачів. Найбільше співачці з їжі запам’яталися чорний цукор з тростини та місцевий ром.

Ані Лорак вирішила відпочити у рідній країні чоловіка – Туреччині. Відпочинок зірка поєднала з концертами в Анталії. Кароліна та Мурат купалися та засмагали.

Встигла відпочити і Руслана. Вона побувала у Шарм-ель-Шейху (Єгипет). Відпочинок Руслана теж поєднала з концертом. Після виступу вона каталася на скутері, пірнала з аквалангом, а вечорами їздила на квадроциклі.

Співачка Джамала відпочила в Лос-Анджелесі (США). Тут вона проводила ночі у знаменитому джазовому клубі. Джамала каже, що це була її давня мрія.

"95 квартал" встиг відпочити усією компанією на острові Кос (Греція).

Актриса Ольга Сумська разом із чоловіком у серпні планує відпочити на сафарі у Кенії. Тіна Кароль хоче вирушити на Мальдіви, де вже була кілька років тому, або на Ямайку. А ось сина Веніаміна, найімовірніше, вивезе на узбережжя Чорного моря, коли гастролюватиме Україною. Софія Ротару літо планує провести у Ялті з онуками. Каже, що це для неї найбільше щастя. 
Валерія ЧОРНЕЙ
1-07-2010, 12:15
Коментарів 0 Переглядів 3 196

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Навіщо сушити голову марними переживаннями, якщо ще до настання свят встигаєте взяти участь у практичних майстер-класах із великодньої випічки на дріжджах та заквасці — "Пасхальна випічка – Panettone" та "Сучасні традиції Великодня" від професійної кулінарно-кондитерської школи Chef Arts School.