RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

У заслуженої артистки України Катерина Бужинської розпочалося нове життя. Вона знову кохає, записала 17 нових пісень і випускає подвійний альбом. 14 квітня співачка дасть у рідних Чернівцях сольний концерт. А зараз полетіла відпочити за кордон.

В інтерв’ю "МБ" Катерина розповіла про дядька-мільйонера, поїздки до Техасу і зізналася, що любить попрацювати за містом із грабельками.

"Я – мій продюсер, сама утримую великий колектив"
На початку розмови зауважую, що голос Катерини – щасливий. Співачка у відповідь зізнається:

– Я просто зараз закохана. Так, біля мене коханий чоловік. Я вдячна Богові за те, що він знову дарує мені любов. Здається, починаю розуміти, у чому секрет: просто треба бути готовому, щоби прийняти любов і попросити її у Бога. Інколи ми обпікаємося нещасливим коханням, але серце не повинно черствіти. Щаслива, що знайшла у собі сили покохати знову. Що й казати, я просто щаслива… Від цього світиться обличчя.

– Це спонукало вас написати більше десятка нових пісень?

– Гарно, коли творчість випливає з любові. Я записала майже сімнадцять пісень. Усі композиції увійдуть до мого нового подвійного альбому. Перша платівка називається "Біла пантера" – це сучасна молодіжна музика. Інша платівка – "Королева натхнення" – покаже слухачам мій дует із Стасом Михайловим.

Співпрацюю з Андрієм Іщенком, ми вже маємо три гарні дуети. Також у мене новий образ, який доповнюють вишукані костюми.

– Окрім того, ви записали кліп у режисера Алана Бадоєва. Подейкують, робота досить дорога.

– Алан Бадоєв – дуже дорогий режисер. Однак робота того вартує. Точна вартість кліпу – це комерційна таємниця.

– Ви самі розпоряджаєтеся коштами, які витрачаються на творчі задуми?

– Так, усе вирішую особисто. Я – мій продюсер, сама утримую великий колектив, займаюся паперами. Просто змушена контролювати свої доходи-витрати. Раніше мене дуже сильно обдурювали. Попри адміністративну роботу, підтримую себе у гарній формі.

"У вільний час
із донечкою катаємося на конях"
– Ви танцюєте, плаваєте, що ще допомагає підтримувати себе у формі?

– Просто багато працюю на улюбленій території біля заміського будинку в Конча-Заспі. Частенько беру грабельки і йду чистити територію. У вільний час із донечкою катаємося на конях. Це наповнює мене щастям.

– До вашого нового іміджу додали перчинку розмови про те, що ви походите з родини польської шляхти.

– Це по лінії мами, але усі родичі живуть в Америці. Мій двоюрідний дядько мешкає у Хьюстоні, він відомий медик. Це дуже успішна людина, яка випускає ліки для боротьби з раком. Ми підтримуємо контакт уже дев’ять років. Декілька разів бувала в Америці, дядько допоміг мені провести концерти для української діаспори.

– Хвилюєтеся перед виступом у Чернівцях? Місто і досі пам’ятає ваш перший сольний концерт, коли ви від перевтоми втратили свідомість…

– Звісно, хочу, щоби у рідному місті все відбулося якнай­-краще. А перший сольний концерт у рідному місті просто неможливо забути. Одного дня я давала два концерти, а перед тим у мене був тиждень концертів. Відпрацювала денний концерт, і у мене навіть не було перерви на обід. Коли розпочала другий концерт, втратила свідомість. Однак за декілька хвилин вийшла й продовжила співати. Головне, що поряд була мама і дорогі серцю люди.

– Окрім рідних, із ким асоціюєте Чернівці?

– Не можу не згадати Світлану Савчук, викладача музики. Це людина, яка безкорисно займалася зі мною сольфеджіо та вокалом. У 12 років допомогла мені отримати роботу в дорослому колективі. Я почала заробляти гроші, працювати у філармонії, підробляла без трудової книжки.

– Це був ваш перший заробіток?

– Ні, перші гроші заробила у 10 років. Виступала на Дерибасівській в Одесі. Мені дали гонорар 10 доларів. Зберігаю їх і досі.

– Важко давалися перші серйозні виступи?

– Дуже важко. Пригадую, якою великою проблемою було пошити сукню на "Червону руту-1993". Увесь будинок піонерів Чернівців шив мені її, там зібрали цілий гурток майстринь. Але залишалися проблеми з музичним аранжуванням – це було недешево. Звернулася до християнських закладів, які на той час присилали дорогу апаратуру з Америки. Я виступала на їхніх зібраннях, виконувала духовні пісні, а вони робили мені безкоштовне аранжування.

– Ваш голос цінує Софія Ротару, вона запрошувала вас стати бек-вокалісткою.

– Я писала їй бек-вокал у студії. Це співачка-легенда і мені приємно, що вона оцінила мій голос. У нас дуже теплі стосунки. Не можу сказати, що ми тісно товаришуємо, але коли бачимо одна одну на концерті, завжди поцілуємося. Нас об’єднує те, що ми – землячки.

– Що хочете побажати нашим читачам?

– Хочу, щоби читачі "МБ" не забували про почуття гумору й позитив. Чомусь люди часто впадають у депресію і пояснюють це кризою. Насправді треба бути сильними. А любов зробить нас багатими. Шукайте позитив у природі, суцвіттях, ніколи не забувайте про батьків. Бажаю вам просто бути сильними й щасливими. 
Валерія Чорней
1-04-2010, 10:47
Коментарів 0 Переглядів 3 274


Усі врятовані під час 55-го обміну полоненими – це військовослужбовці-строковики

У деяких селах зміліли криниці, а в когось вода зникла взагалі
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Тут також є QR-код із посиланням на вікіпедію із інформацією про Лева Когута


Незрівнянний світ Назарієвої краси. Блог Юлії Пацаранюк
Враження від фільму "Яремчук: Незрівнянний світ краси"
Ай – яй – яй – напали на рашку. Блог Ярослава Волощука
Сталося щось неймовірне, фундаментальне та неочікуване – піраміда перевернулася догори дригом
ВІДЕО Переглянути все відео

Сьогодні ми відзначаємо 33 річницю проголошення незалежності України

На полях кластера "Картопля" Компанії "Контінентал" приступили до збору врожаю. Викопувати почали ранні продовольчі та насіннєві сорти культури. Роботи стартували на Львівщині та Тернопільщині. Загалом у цьому сезоні Компанія вирощує картоплю на площі 1870 га у Львівській і Тернопільській областях: 1150 га займає чипсова, 429 га — продовольча та 292 га — насіннєва.


Ми допоможемо тобі створити незабутні Reels, TikTok, подкасти, лекції та будь-який інший формат, який ти забажаєш. І найголовніше - ми створимо атмосферу, яка надихає! 🤩

Ідея акції в тому, щоб давати нове життя вживаним ноутбукам, планшетам, смартфонам і перетворювати їх на реальний інструмент для навчання. Таким чином можна підтримати родини, яким дійсно потрібен цей подарунок.

Навіщо після 40 років перевіряти очний тиск?– із цими та іншими запитаннями ми звернулися до директорки клініки мікрохірургії ока "Медікус-Чернівці" Анни Віталіївни РИБАРЧУК.

Одним засобів забезпечення комфорту є кондиціонери з функцією обігріву і охолодження. Ці пристрої не лише охолоджують повітря влітку, але й забезпечують тепло взимку, дозволяючи насолоджуватися ідеальним кліматом в оселі або офісі протягом усього року. Розглянемо, як ці кондиціонери можуть покращити ваше життя