RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

У заслуженої артистки України Катерина Бужинської розпочалося нове життя. Вона знову кохає, записала 17 нових пісень і випускає подвійний альбом. 14 квітня співачка дасть у рідних Чернівцях сольний концерт. А зараз полетіла відпочити за кордон.

В інтерв’ю "МБ" Катерина розповіла про дядька-мільйонера, поїздки до Техасу і зізналася, що любить попрацювати за містом із грабельками.

"Я – мій продюсер, сама утримую великий колектив"
На початку розмови зауважую, що голос Катерини – щасливий. Співачка у відповідь зізнається:

– Я просто зараз закохана. Так, біля мене коханий чоловік. Я вдячна Богові за те, що він знову дарує мені любов. Здається, починаю розуміти, у чому секрет: просто треба бути готовому, щоби прийняти любов і попросити її у Бога. Інколи ми обпікаємося нещасливим коханням, але серце не повинно черствіти. Щаслива, що знайшла у собі сили покохати знову. Що й казати, я просто щаслива… Від цього світиться обличчя.

– Це спонукало вас написати більше десятка нових пісень?

– Гарно, коли творчість випливає з любові. Я записала майже сімнадцять пісень. Усі композиції увійдуть до мого нового подвійного альбому. Перша платівка називається "Біла пантера" – це сучасна молодіжна музика. Інша платівка – "Королева натхнення" – покаже слухачам мій дует із Стасом Михайловим.

Співпрацюю з Андрієм Іщенком, ми вже маємо три гарні дуети. Також у мене новий образ, який доповнюють вишукані костюми.

– Окрім того, ви записали кліп у режисера Алана Бадоєва. Подейкують, робота досить дорога.

– Алан Бадоєв – дуже дорогий режисер. Однак робота того вартує. Точна вартість кліпу – це комерційна таємниця.

– Ви самі розпоряджаєтеся коштами, які витрачаються на творчі задуми?

– Так, усе вирішую особисто. Я – мій продюсер, сама утримую великий колектив, займаюся паперами. Просто змушена контролювати свої доходи-витрати. Раніше мене дуже сильно обдурювали. Попри адміністративну роботу, підтримую себе у гарній формі.

"У вільний час
із донечкою катаємося на конях"
– Ви танцюєте, плаваєте, що ще допомагає підтримувати себе у формі?

– Просто багато працюю на улюбленій території біля заміського будинку в Конча-Заспі. Частенько беру грабельки і йду чистити територію. У вільний час із донечкою катаємося на конях. Це наповнює мене щастям.

– До вашого нового іміджу додали перчинку розмови про те, що ви походите з родини польської шляхти.

– Це по лінії мами, але усі родичі живуть в Америці. Мій двоюрідний дядько мешкає у Хьюстоні, він відомий медик. Це дуже успішна людина, яка випускає ліки для боротьби з раком. Ми підтримуємо контакт уже дев’ять років. Декілька разів бувала в Америці, дядько допоміг мені провести концерти для української діаспори.

– Хвилюєтеся перед виступом у Чернівцях? Місто і досі пам’ятає ваш перший сольний концерт, коли ви від перевтоми втратили свідомість…

– Звісно, хочу, щоби у рідному місті все відбулося якнай­-краще. А перший сольний концерт у рідному місті просто неможливо забути. Одного дня я давала два концерти, а перед тим у мене був тиждень концертів. Відпрацювала денний концерт, і у мене навіть не було перерви на обід. Коли розпочала другий концерт, втратила свідомість. Однак за декілька хвилин вийшла й продовжила співати. Головне, що поряд була мама і дорогі серцю люди.

– Окрім рідних, із ким асоціюєте Чернівці?

– Не можу не згадати Світлану Савчук, викладача музики. Це людина, яка безкорисно займалася зі мною сольфеджіо та вокалом. У 12 років допомогла мені отримати роботу в дорослому колективі. Я почала заробляти гроші, працювати у філармонії, підробляла без трудової книжки.

– Це був ваш перший заробіток?

– Ні, перші гроші заробила у 10 років. Виступала на Дерибасівській в Одесі. Мені дали гонорар 10 доларів. Зберігаю їх і досі.

– Важко давалися перші серйозні виступи?

– Дуже важко. Пригадую, якою великою проблемою було пошити сукню на "Червону руту-1993". Увесь будинок піонерів Чернівців шив мені її, там зібрали цілий гурток майстринь. Але залишалися проблеми з музичним аранжуванням – це було недешево. Звернулася до християнських закладів, які на той час присилали дорогу апаратуру з Америки. Я виступала на їхніх зібраннях, виконувала духовні пісні, а вони робили мені безкоштовне аранжування.

– Ваш голос цінує Софія Ротару, вона запрошувала вас стати бек-вокалісткою.

– Я писала їй бек-вокал у студії. Це співачка-легенда і мені приємно, що вона оцінила мій голос. У нас дуже теплі стосунки. Не можу сказати, що ми тісно товаришуємо, але коли бачимо одна одну на концерті, завжди поцілуємося. Нас об’єднує те, що ми – землячки.

– Що хочете побажати нашим читачам?

– Хочу, щоби читачі "МБ" не забували про почуття гумору й позитив. Чомусь люди часто впадають у депресію і пояснюють це кризою. Насправді треба бути сильними. А любов зробить нас багатими. Шукайте позитив у природі, суцвіттях, ніколи не забувайте про батьків. Бажаю вам просто бути сильними й щасливими. 
Валерія Чорней
1-04-2010, 10:47
Коментарів 0 Переглядів 3 260

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.