RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

На пісенному конкурсі "Нова хвиля-2009" українській співачці Джамалі стоячи аплодувала сама Алла Пугачова, вигукуючи: "Браво, дівчинко, браво!". Молода виконавиця перемогла на конкурсі, але залишилася критичною до своїх виступів.
– Мій фінальний виступ з піснею "Мамин синочок"… Погано я виступила, – скаржиться Джамала. – Я раніше не хвилювалася, а під час виступу все зірвалося. Але журі, напевно, має свої думки…
Хто така Джамала і звідки її професійне поводження на сцені? Це випускниця Київської консерваторії, яка зовсім нещодавно давала уроки вокалу іншим зіркам, зокрема Надії Грановській. А сьогодні дівчина і сама зірка. Після відпочинку співачка планує записати власний диск. За словами Джамали, люди повинні слухати більше якісної музики.
"Я – з космосу"
Після того, як Джамала у незвичній манері виконала на "Новій хвилі" українську народну пісню "Верше мій, верше", у залі був фурор, а журі заговорило про її особливу манеру виконання. Сама дівчина переконана, що усе – дар згори. На неї дуже вплинула музика Біллі Холідей, Джонні Мітчелл та Рейчел Ферол.
А ще дівчина серйозно зауважує: "Я – з космосу, тому так незвично співаю". До речі, під час репетицій Джамалу відразу почали побоюватися інші учасники – відчули конкурента. Сама ж Джамала говорила: "Ви – талановиті, ви – музиканти з великої літери, але я не така, як ви. Я просто інша…"
А вже через декілька днів дівчина коментувала журналістам, що відчувала, коли їй стоячи аплодувала Примадонна.
– Я була налаштована на гарний виступ, але на таку реакцію залу – ні. А Примадонна... Зрозуміло, вона – зірка, але насамперед – людина. І якщо Алла Борисівна встала, значить я зачепила її серце. Але особисто з нею я не спілкувалася, – зауважила Джамала. – Взагалі перед виступами намагалася сидіти у кімнаті і ні з ким не спілкуватися. Я не ховаюся від людей, мені просто потрібно прислухатися до серця, щоби вийти і заспівати щиро. Мій талант до співу відкрила мама, яка викладає у музичній школі. Вона почала займатися зі мною. У дев’ять років я записала власний альбом дитячих пісень. Дванадцять пісень записала усього за годину.
"Ніяк не закохаюся"
За кулісами дівчина усіх завоювала своєю енергетикою. Стало цікаво, чи є у дівчини друг. Джамала зізналася, що її серце вільне.
– Ні. У мене немає коханої людини, у мене просто є декілька близьких друзів серед хлопців, – переконує Джамала. – Можливо, вони хотіли би серйозних стосунків зі мною, але я відчуваю, що ще не зустріла своє справжнє кохання. Я взагалі не часто закохуюсь.
У мене немає ідеалів, я просто люблю щирих чоловіків. Також важливе місце у моєму житті займають друзі. Єдине непорозуміння, яке у мене було, – це з викладачами. Вони постійно сварили мене, що я співаю лише джаз і забуваю про класику. Я ж не розуміла, чому їм заважає джаз, однак продовжувала співати улюблені композиції. На щастя, вони зрозуміли, що я співаю те, що на даний момент у серці. Тоді виходить щирий спів – це і є мій секрет.
Валерія ЧОРНЕЙ

ДОВІДКА
Справжнє ім’я співачки – Сусанна Джамаладнова. Народилася 27 серпня 1983 року в місті Ош
(Киргизія) в родині кримських татар, які пізніше переселилися до України.
Джамала закінчила Музичну академію України імені Петра Чайковського по класу оперного вокалу. Співала у мюзиклі "Па" відомого хореографа Олени Коляденко, яка є її продюсером.
Джамала виросла у сім'ї музикантів. Мама працює викладачем у музичній школі. Батько – диригент. Коли дівчина приїжджає додому в Алушту, батько бере акордеон і грає. Від цієї гри дівчина не може стримати сліз. "Коли грає тато – я слухаю саме життя", – каже вона.
6-08-2009, 10:12
Коментарів 0 Переглядів 2 709

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.