RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Ювілейний концерт народного артиста України Павла Зіброва під назвою "З піснею по життю! 30 років" відбувся 18 березня у музично-драматичному театрі. Зал був майже повний, найдорожчі передні ряди – зайняті. Публіка – переважно середнього та старшого віку. Звісно, більшість – жінки, хоча чимало було й чоловіків. Артист вийшов на сцену у темних штанах та світлому піджаку. Розігрівшись, зняв піджак і залишився у зелено-блакитній сорочці. Співав наживо. Виконував чимало російських пісень – "Мужчина и женщина", "Королева красоты", "Дорогая", "Александра". Серед українських – "День народження", "Мертві бджоли не гудуть". Кілька пісень виконав у дуеті зі своєю бек-вокалісткою Катериною Терещенко. Підтанцьовували співакові чотири стрункі довгоногі дівчини з його балету. Під кожну композицію вони виходили в іншому одязі. Зібров багато жартував під час концерту. Наприклад, обіймаючи одну з дівчат, він нахилився і поцілував її в живіт, а потім сказав: "А ви хочете, щоб я мав сиве волосся, від’їв живіт. Як можна? Ви не уявляєте, як складно працювати з такими: ноги – клас! Очі – клас! Внаслідок такого нервового струсу я худну та чорнію".
А співаючи "День народження", запитав, у кого з глядачів день народження у день концерту. Виявилося, що таких аж четверо. Артист вивів одну з іменинниць на сцену і співав разом із нею. "Для мене це диво, що ви у свій день народження прийшли до мене на концерт. Нехай у вас буде ще сто днів народжень", – побажав співак.
Пісню "Нателла" Зібров виконав спеціально для чоловіків.
"Мене називають дамським угодником, бо я співаю про кохання. Але чоловіки також вміють кохати, тому пісня "Нателла" – для них! Від неї у чоловіків покращується настрій.. Спасибі вам, жінки, що притягнули своїх чоловіків "на Зіброва", інакше вони би не пішли – сиділи би вдома і дивилися футбол", – сказав співак. І розповів кумедну історію: "У місті Ізюмі, що на Харківщині, під цю пісню танцювала "Нателла" з четвертим розміром грудей. Це було саме на 23 лютого, довкола – багато ветеранів… І раптом у неї тріскає бюстгальтер і весь отой четвертий розмір "летить" у ветеранів. Дівчина дивиться на мене і не знає, що їй робити. А я кажу: "За нами Харків – ні кроку назад!" То вона так і танцювала, прикриваючись то однією, то другою рукою. А наприкінці до неї підійшов мер міста і дав їй 300 доларів".
А співаючи пісню "К теще – на блины", Зібров зізнався: "Я свою тещу обожнюю, бо у житті бачив її разів три – вона живе у Москві".
І звісно, як же без однієї з найвідоміших композицій співака "Женщина любимая".
– Цю пісню я виконував близько тисячі разів, навіть у Китаї, – сказав артист.
Глядачок, які дарували квіти, Павло Зібров цілував по кілька разів.
– Поцілунок "по-чернівецьки", – оголошував він. – У Чернігові мене цілували в лоба. То я туди ще не скоро приїду.
Як розповів організатор концерту Семен ЦИДЕЛЬКОВСЬКИЙ, Павло Зібров зупинився у люксовому номері готелю "Турист". Інші члени його команди спали у двомісних номерах. Їжею пригощали співака і "Турист", і "Черемош".
– Павло – скромний, невибагливий хлопець, усе їсть, – повідомив Семен Ісаакович. – Полюбляє коньяк – який наливають, такий і п’є, головне, щоби це не була підробка – її він відразу розпізнає. Також любить гарне натуральне вино. Сало, яке було на столі, не їв. Зате наліг на борщ із пампушками та рибу. Хоча солоного та солодкого їв небагато – така їжа шкодить співакам. Особливих вимог у Зіброва не було. Після вечері поїхав потягом до Києва. Наступного дня у нього – концерти на Донеччині, а потім, можливо, ще у деяких міста Західної України. Виступом у Чернівцях задоволений. Артист любить наше місто. Ціни на його концерт були помірними – від 55 до 120 гривень.
Галина МАРКІВ
20-03-2009, 10:29
Коментарів 0 Переглядів 3 655

Теги -

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону

По вулиці Героїв Майдану ускладнений рух
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.