RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

У Чернівцях відбувся благодійний концерт Потапа та Насті Каменських. Цього разу зіркова пара виступила із гуртом "New’Z’cool". Послухати музику в стилі R&B та реп зібрався повен зал. Організатор заходу Олег ВІКНЯНСЬКИЙ зізнався, що більшу частину квитків було подаровано вихованцям дитячих будинків. Концерт – благодійний і квитків було роздано більш ніж на 40 тисяч гривень.
Кореспондент "МБ" поспілкувалася з Потапом та Настею у гримерці перед концертом.
У гримерці Насті – нічого зайвого. На столику набір косметики, маленька чорна валіза – напівпорожня. Настя одягнена у чорні штани, чорну пухову курточку та чорні чоботи, оздоблені хутром. Волосся стягнуте у тугий пучок. Потап – у класичному образі: спортивні футболка та штани, на шиї зав’язаний шарф.
"Чернівці – фантастичне місто талантів"
– Яка ж у вас гарна резиденція університету. Я дуже захоплююся Буковиною! – розпочав розмову Потап. – Ми з Настею втретє приїжджаємо до Чернівців. Це фантастичне місто талантів. Звідси вийшли і Софія Ротару, і Ані Лорак, і Павло Дворський, і маленька Аліна Гросу… Саме тому виступати у Чернівцях – це відповідально. Прокинувся о 06.00 з думкою про концерт. А вже о 07.00 звичайним автобусом разом із нашою командою виїхали до Чернівців, по дорозі захопили Настю…
– Насте, сьогоднішній концерт – благодійний…
– Так, у наш час благодійність дуже потрібна, – каже Настя. – Ось зараз активно готуюся до проекту "Танцюю для тебе-2", який стартує на каналі "1+1". Займаюся хореографією зранку до вечора. Боротимуся за мрію дівчинки, у якої хвора нога, а ще вона мріє про новий саксофон… Хочеться принести у життя дітей надію, підтримку.
– Це не перший ваш телепроект. Як працювалося у мюзиклі "Червона шапочка"?
– Дуже сподобалося. Це робота з професіоналами. Подейкують, я хотіла зіграти стару бабцю Червоної Шапочки, але це не так. Як можу грати стару жінку? Я – молода і для мене підходить головна роль – Червоної Шапочки. Хоча у дитинстві я не любила класичних казок про Попелюшку, Червону Шапочку. Улюбленими були розповіді про Сіялку-Віялку та Трактор, які вигадав для мене тато.
– Цікава ти, Настя, – з усмішкою зауважив Потап. – А я спочатку не хотів зніматися у цьому мюзиклі, але Настя вмовила. Каменських почала скаржитися, що це ж такий класний формат! Мовляв, спробуй трошки попси і не зациклюйся на репі. Словом, пиляла мене Настя щодня. Я сказав, якщо ми самі писатимемо треки до мюзиклу, то погоджуюся. Продюсери підтримали таку ідею.
Я зіграв Сірого Вовка, але у житті мені підходить роль Незнайки. Адже Незнайко – це такий собі гарний хлопець, якого всі люблять і не обов’язково він нерозумний. Він багато вчиться, завжди потрапляє у пригоди, він дуже добрий і чесний!
"Поза сценою насолоджуюся життям"
– Ви планували виступ на "Євробаченні"…
– До побачення, "Євробачення", – із сарказмом каже Потап. – У нас із Настею дуже тісний концертний графік. У нас немає можливості нормально підготуватися до цього конкурсу.
– І коштів треба чимало?
– Погоджуюся, коштів треба багато. Дуже багато. Однак у нас із Настею грошей на "Євробачення" вистачає.
– Сьогодні обрали претендентів на виступ у цьому конкурсі, – зауважила Настя. – Але із них усіх на "Євробаченні" я не уявляю нікого!
– Краще би вже повезли на те "Євробачення" гурт "Нікіта" із Дашею Астаф’євою, – каже Потап. – Дашка хоч співає не дуже, але є особистістю… А це на сцені дуже важливо!
– Потап, а поза сценою?
– Так, насамперед треба бути особистістю поза сценою. Взагалі треба бути особистістю. Я поза сценою насолоджуюся життям. Виховую сина. Це моє щастя. Справжнє щастя…
Валерія ЧОРНЕЙ
26-02-2009, 11:24
Коментарів 0 Переглядів 2 666

Теги -

Нинішній керівник Роман Петришин переконаний, що його крісло точно вакантним не залишиться
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Раннє виявлення проблеми і правильна корекція слуху – гарантія того, що ви уникнете подальшого погіршення і забезпечите ефективне лікування та реабілітацію, а в результаті будете чути світ на повну!

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.