RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Наш край має чимало відомих виконавців та гуртів, які живуть і творять у Чернівцях. Багато з них у новорічну ніч розважатимуть чернівецьку публіку. Або просто насолоджуватимуться святковим настроєм та снігом, який, нарешті, випав. Про те, як місцеві зірки збираються зустріти Новий рік, з’ясовував кореспондент "МБ".
– У новорічну ніч ми виступатимемо у готелі "Черемош" на корпоративній вечірці, – розповіла солістка шоу-гурту "Viktoria" Вікторія ГАТРИЧ. – Виконаємо чотири пісні, серед них – нашу нову композицію. Вона дещо в незвичному для нас стилі. Ні, це не буде рок, адже ми були і залишаємося "попсовим" гламурним гуртом. Зате ми вийдемо до гостей у довгих сукнях. Зараз на сцені дуже популярний образ гарненьких дівчат без голосу і в міні-спідницях. Ми хочемо зламати цей стереотип і показати, що ми не такі. Та де би ми не були і що б не робили, у нас традиція: на Новий рік, коли годинник проб’є 12.00, хоча би на кілька хвилин гуртом збираємося, п’ємо шампанське і вітаємо одне одного. А потім – до роботи, якої вистачає. Адже ми ще й знялися у новорічному мюзиклі, який транслюватиме телеканал "Чернівці". Цей мюзикл – казка, схожа до "Попелюшки", у якій ми зіграли поганих сестер. Вийшло дуже кумедно! Коли закінчимо новорічні виступи, поїдемо на "Буковель" відпочивати.
Учасникам сімейного дуету "Скриня" рік Пацюка видався досить напруженим, тому зустріти наступний рік вони хочуть із друзями та рідними.
– Цього року ми вперше на Новий рік не працюватимемо, хоч у нас було чимало пропозицій, – стверджує солістка гурту "Скриня" Марія ЛОБУРАК. – Хочемо відпочити у родинному колі, з чудовим внуком Владиславчиком. Також до нас приїдуть друзі Валерій Сєров та Олег Харитонов, які є авторами та композиторами багатьох пісень українських виконавців. Ми всі дружно вирушаємо до Яблуниці Путильського району. Хочемо побачити красу природи, покататися на лижах, чого вже дуже давно не робили. Ми сумлінно відпрацювали увесь рік, у нас було багато виступів, ювілейний концерт. Настільки втомилися, що навіть відмовилися від зйомок у новорічному мюзиклі. Час летить, і хочеться зберегти якнайбільше гарних спогадів. Все одно всіх грошей не заробиш. Шкода тільки, що ми зустрінемо Новий рік без нашого улюбленого котика Бакса, бо не зможемо його взяти з собою на відпочинок.
– У мене на Новий рік ще й день народження: я народилася опівночі 31 грудня, – каже солістка дуету "Писанка" Оксана САВЧУК. – Тож будемо намагатися поєднати день народження з роботою. Трохи посвяткуємо вдома з сім’єю. На столі, окрім традиційного салату "Олів’є", мандаринів та шампанського, буде багато рослинної їжі та моя улюблена риба. Серед напоїв – мартіні та біле вино. Потім поїдемо співати для відвідувачів ресторану "Київ", далі – виступ на Івано-Франківщині. У нас цього року є кілька запрошень на Новий рік, а це, враховуючи сутужну фінансову ситуацію, дуже добре. Гадаю, наступний рік буде плідним та цікавим. Адже 2009 року – 20-ий ювілейний концерт Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та популярної музики "Червона Pута", а також ювілей нашого дуету – "Писанці" виповниться 20 років!
– Ми граємо не таку музику, яку слухають на корпоративах багаті дядьки, – каже вокаліст "Серцевого нападу" Митрій. – Нашу творчість розраховано на молодь від 14 до 20 років. Тому Новий рік зустрічатимемо вдома з батьками. А десь після 01.00 зберемося з друзями і влаштуємо невеличкий концерт для себе з гітарами, сопілками та гармошками. Щодо наших двох гітаристів з Луцька, їх запросили додому на невеличкий сейшн для своїх. Особисто для мене Новий рік – це не привід напитися і "погудіти", а час для обдумування помилок минулого року та складання планів на наступний. Напиваються хіба що з горя, а свято – це коли є що згадати.
Галина МАРКІВ
25-12-2008, 11:42
Коментарів 0 Переглядів 3 727

Теги -

Вручення відбулося у приміщенні Чернівецької міської ради

Наразі правоохоронці перевіряють це повідомлення

"Через доволі "розтягнутий" пішохідний перехід там є низка проблем", - кажуть у департаменті урбаністики та архітектури Чернівецької міськради
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Вручення відбулося у приміщенні Чернівецької міської ради


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.