RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Дівчата з "Пающіх трусів" за неповний рік існування гурту дали сорок концертів, готують перший альбом і збираються штурмувати московський шоу-бізнес. Здавалося б, несерйозна формація перетворюється на каталізатор життєвих подій. Тому і на кризу "вожак" гурту Кузьма відреагував блискавично: пісню під назвою "Тазик олів’є" уже записано, а кліп ось-ось вийде в ефір.
– У пісні – одна дуже проста ідея: жодна фінансова чи якась там інша криза не може зіпсувати нам свята, зокрема Нового року, – розповів "МБ" Кузьма. – Українці – народ не гордий. І якщо нам вистачить грошей на пляшечку шампанського й тазик олів’є, то свято відбудеться. Чесно кажучи, хочу тихцем дістатися свідомості нашого народу і переконати його в тому, що треба бойкотувати вибори. Тому що ці політики дістали вже.
– Розкажи трохи про майбутній кліп.
– Кліп знімаємо вночі. У стандартній "совєцькій" квартирі – київській хрущовці. Кінцевий продукт нагадуватиме кінокомедію. Відеоряд на пісню "Тазик олів’є" дуже потішний. Ми зняли кліп, який мусить підняти дух народу. Бо ця криза дуже потужно вдарила всіх по голові. І найбільше дратує те, що можновладці понавигадували штрафів для водіїв замість того, щоби підняти зарплатню. Тому "Пающіє труси" будуть ганити політику у хвіст і гриву.
– Це буде якась агресивна позиція?
– Загалом ні. Але ми вже вигадали пісню про чувака, який ходив на вибори. На жаль, вона не потрапить до ефіру, бо там одна лайка (сміється – ред.)
– Зізнайся, чи зачепила криза особисто тебе, Бебешка і дівчат із гурту?
– Навіть не знаю, що сказати. Бо навіть приблизно не можу уявити, скільки замовлень на "Скрябін" і "Пающіє труси" було би без цих кризових явищ. Знаю точно, що ніхто з тих, хто запрошував нас раніше на новорічні святкування, тепер від "Скрябіна" не відмовився. Ми гурт не сезонний, тому нас ці проблеми не торкнулися. А є ж сезонні виконавці, які живуть тільки "йолками" і виборами. "Скрябін" – більш серйозний елемент шоу-бізнесу.
– "Пающіє труси" задумувалися як стьобний соціальний проект. Чи запрошують його тепер на концерти?
– Ще й як запрошують! Парадокс, але в них уже було 40 виступів із моменту випуску першого кліпу. Це при тому, що "Скрябін" нещодавно відіграли у Мелітополі 111-ий концерт за цей рік. Саме час змінювати стратегію: якщо раніше ми показували, як не повинен виглядати гьолз-бенд, то тепер усе буде навпаки.
– Тобто фонограми вже не буде?
– Ми переходимо з "фанери" на живий звук. Бек-вокалістка "Скрябіна" Оля відтепер стане лідером колективу. Раніше вона лишень записувала усі вокальні партії, а тепер буде виступати з дівчатами на концертах. І це дуже вчасно, бо сьогодні мені зателефонував один дуже впливовий московський продюсер і запропонував співпрацю. Він конкретно так сказав: "Росію дуже цікавить ваш проект". Нам на руку там виступати, бо ця попса вже всіх дістала. І я не бачу кращого інструмента, як пародії на всі ці дебільні хіти.
– То російськомовна версія першого синглу "Пающіх трусів" робилася і для російського ринку?
– Справа у тому, що значна частина жителів України зовсім не знає своєї мови й більшість так званих хітів звучить в ефірі російською. А вбивати попсню треба мовою оригіналу. Пишучи тексти для "Трусів", я використовую їхні алогічні звороти і дурнуваті вирази. Гадаю, нам треба рік часу, щоби таки достукатися до свідомості людей. "Пающіє труси" – довгограючий проект. Можна сказати, бомба сповільненої дії.
Ігор КРАВЦІВ
27-11-2008, 10:57
Коментарів 0 Переглядів 3 035

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.