RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Літо у розпалі, а деякі українські зірки навіть не квапляться відпочивати. Наприклад, Кузьма Скрябін зараз зайнятий зйомками нових кліпів, а гурт "Гайдамаки" подорожує з концертами Європою. Кореспондент "МБ" з’ясовував, де відпочиватимуть цього літа відомі й знамениті.

"Гайдамаки" вирушать у велотур

Не вирішив, де точно відпочиватиме, колишній чернівчанин, учасник гурту "Авіатор" Дмитро ТОДОРЮК: "Ще не знаю, куди поїду: в Хорватію чи Чорногорію. Хочу в одну з цих країн. Там зручно: легко можна дістатися культурних центрів Європи – Венеції чи Мілану. Торік їздив до Туреччини, а восени та взимку відпочивав у "Буковелі". Цього року відпочиватиму протягом одного тижня з друзями та колегами з гурту. А витратити за кордоном планую приблизно 2,5 тисячі євро", – сказав "МБ" співак.

Не захотів "МБ" розповідати про відпочинок лідер гурту "Скрябін" Кузьма.

– Відпочивати люблю, але говорити про відпочинок – не дуже, – каже Кузьма. – Тим паче, в нас нині багато роботи: концерти, зйомки кліпів. У четвер (20 липня, – авт.) зніматимемо кліп на одну з нових композицій "Маршрутка". Зйомки відбуватимуться десь у корчах під Києвом. Гадаю, приблизно через тиждень всі зможуть побачити цей кліп.

Учасник гурту "Гайдамаки" Володимир ШЕРСТЮК розповів, що на моря-океани не збирається їхати:

– На це літо у нас заплановано дуже багато виступів в Україні, Польщі та Естонії. Вихідних практично немає: якщо є два вільні дні, це вже добре! Ось зараз випала нагода відпочити п’ять днів. Побував у Чернівцях та на Кельменеччині, звідки родом моя дружина. Їздили з нею та дітьми на Дністер. А завтра (у четвер, – авт.) вирушатиму назад до Києва. Планую добре відпочити у жовтні: влаштуємо з хлопцями із гурту велосипедну поїздку за Києвом приблизно на два дні. Ми не любимо відпочивати в Єгипті чи Туреччині. Ми не настільки втомилися, щоб шукати відпочинок по світах і пити там безкоштовний алкоголь (сміється, – авт.).

Відпочиває в Україні цього літа і співак Олег СКРИПКА.

– Як і співається у нашій пісні "Відпустка", цього року я відпочиваю в Україні, – розповідає "МБ" музикант. – Нині відпочиваю на Азовському морі. Нещодавно протягом двох днів відпочивав на Шацьких озерах.

Відпочинок Пономарьова закінчився скандалом

Відпочиватиме в Одесі цього літа співаючий ректор, народний артист України Михайло ПОПЛАВСЬКИЙ. "Зараз він перебуває у рідному селі на Кіровоградщині зі своєю 87-річною мамою, – розповідає прес-секретар Поплавського Валентина ДЯЧУК. – Він ніколи не втрачає можливості провести час зі своєю старенькою матір’ю. А на відпочинок поїде 25 липня до Одеси зі своїм сином. Відпочиватимуть три дні. Грошима не розкидатимуться. Михайло Михайлович не любить азартні ігри, казино… Витрачатиме з сином гроші на найнеобхідніші речі для релаксації – масажі, джакузі…"

Не їхатиме на відпочинок співачка Ані Лорак зі своїм чоловіком Муратом. "Вони навряд чи поїдуть куди-небудь цього літа, бо доглядають за немовлятком. Крім того, Кароліна готується до виступу на "Новій хвилі". А відпочиватиме Кароліна з Муратом, напевно, восени", – сказав "МБ" батько співачки Мирослав КУЄК.

Співак Олександр ПОНОМАРЬОВ відпочивав цього літа на Кіпрі. Однак відпочинок музиканта закінчився неприємною несподіванкою – його колишня дружина, 24-річна Вікторія Мартинюк, звинуватила співака у викраденні автомобіля.

– Авто мені подарували батьки, – кажу Вікторія. – Машину викрали з-під вікон будинку. Ввечері припаркувала її, а зранку не було. Одразу написала заяву. Я не підозрюю нікого. Але так дивно збіглося, що під час розлучення із Сашком мені розбили машину, а потім викрали її. Навіть у міліції зацікавилися такими збігами.

Вікторія та Олександр прожили у шлюбі чотири роки. Розлучилися на початку 2011 року. Мають сина Олександра. За словами Вікторії, співак щомісяця дає 16 тисяч гривень на дитину.

Сам же співак шокований звинуваченнями дружини. У прес-службі Пономарьова лише здогадуються, у чому причина цього конфлікту:

– Мені здається, весь цей "сир-бор" пов’язаний із боргом її батька, – каже Нонна КОНДРАШОВА, директор О. Пономарьова. – Він не повертає Олександрові гроші, які позичив два роки тому. Хоча Вікторія робить вигляд, що вперше про це чує.
Редактор: Igor
22-07-2011, 15:05
Коментарів 0 Переглядів 2 609

Теги -
Люди хочуть отримати "соціальні допомоги", а втрачають тисячі гривень
Ініціаторкою її створення стала депутатка обласної ради Оксана Палійчук.
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.