RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Обговорення проблем виборчої кампанії з губернатором Михайлом Папієвим, яке відбувалося 25 жовтня в ОДА, представники місцевих осередків політичних партій перетворили на політичне шоу та намагалися використати задля власного піару.

Голова ОДА Папієв обіцяв забезпечити чесні, прозорі та демократичні вибори.

– Якщо є зауваження до влади – будь ласка, – звернувся очільник області.

Далі губернатор розсердився, що учасники зібрання не виключили мобілки.
"Був у багатьох країнах. Ми єдина країна, де під час засідання не відключають мобільні телефони, – зауважив Папієв. – Давайте разом вибудуємо модель спілкування".

Голова облорганізації партії "Батьківщина" Петро ГАСЮК перший взяв слово:

– Звертаюся до своїх колег, голів обласних організацій, щоби вони переговорили зі своїми представниками у ТВК та ДВК, щоби ті чесно працювали.

На слова Гасюка одразу відповів Віктор ДОВГАНИЧ, керівник виборчого штабу з виборів депутатів до міської ради "Громадянської позиції", який звинуватив "Батьківщину" у тому, що з її подачі зняли голову обласної виборчої комісії.

Гасюк відповів: "Якщо ця людина не розуміє того, що суд вирішив, то куди йде?"

Зал тихенько посміювався. У цей час депутат облради і кандидат у депутати Петро КОБЕВКО вкотре вигукував своє гасло "Очистимось!" і сам зайшовся сміхом.

Коли до губернатора звернувся кандидат на посаду мера Володимир ДОРОШ від Народно-демократичної партії, Папієв у цей час вивчав документи. Не вслухаючись у зміст, голова ОДА сказав: "Дякую".

Від Партії регіонів виступив директор цегельного заводу №3 Василь ВАТАМАНЮК:

– Ми тут зібралися, щоби політичні сили обмінялися думками та відпрацювати схему, як чесно провести вибори. Але, на жаль, ми чуємо агресію, – говорив регіонал, а у цей час Петро Кобевко тицяв у камеру наклейку "Очистимось!".

– Наших білбордів мало, і там тільки місцеві кандидати у депутати, – продовжував Василь Ананійович. – На білбордах інших політичних сил ми бачимо одного божка-лідера з центру, другого, третього. Ми обираємо Верховну Раду чи президента? Ви хоч раз бачили, що у нас на білбордах Микола Азаров? Чи ви іншого лідера бачили?

Мабуть, забув, що ще до старту виборів у місті красувалися білборди з обличчям Віктора Януковича і гаслом "Будуємо нову країну". Про це йому нагадав голова обласної організації Української народної партії Іван АНТОНЮК.

– Ваш президент, – ну, не ваш, наш, будемо так казати, – перший почав: "Будуємо країну". Назвіть її Україною. Хіба це не була агітація? – зауважив він. – Говоримо про агресію. Погляньте, як ми почали ці вибори? Коли першого дня подання документів для реєстрації билися у цокольному приміщенні ОДА під дверима виборчої комісії, хто там бився перший? Партія регіонів.

Кандидат на посаду міського голови Василь ЗАБРОДСЬКИЙ від Республіканської партії вирішив знову нагадати присутнім, для чого вони зібралися:

– Пропоную на сайті адміністрації вивісити інформацію про всіх відповідальних чергових – суддів, прокуратуру, управління СБУ, УМВС.

На завершення перед губернатором прозвітували правоохоронці та судді. Зокрема перший заступник начальника УМВС в області Олег ПОПОВ доповів про те, як міліція буде забезпечувати охорону громадського порядку та захист бюлетенів.

– На кожній дільниці буде правоохоронець.

– А що з бюлетенями? – перепитав губернатор

– Так точно, – випалив міліціянт. – Охорону забезпечимо.

Жодного слова до губернатора не промовили висуванець у мери від "Єдиного центру" Михайло Сеничак, голова облорганізації "Сильної України" Віталій Темерівський, голова обласної організації "Нашої України" Володимир Куліш, член партії "За права людини" Єлизавета Пушко-Цибуляк.
Ольга ГНІДАН
26-10-2010, 09:25
Коментарів 0 Переглядів 2 485

Теги -

Нинішній керівник Роман Петришин переконаний, що його крісло точно вакантним не залишиться
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Раннє виявлення проблеми і правильна корекція слуху – гарантія того, що ви уникнете подальшого погіршення і забезпечите ефективне лікування та реабілітацію, а в результаті будете чути світ на повну!

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.