додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Публікації

Що таке насправді розрекламований «Лактомарин»?

Препарат "Лактомарин" на основі водоростей рекламують по радіо.
"Кажуть, що він допомагає в разі хвороб суглобів, набряків на ногах, болю, який супроводжує літніх людей. Кажуть, що це унікальний продукт, функціональний – на всі випадки життя. Якось я зателефонувала за вказаним номером, але мені назвали дуже високу ціну. Потім мені ще кілька разів передзвонювали: допитувалися, чи не надумала я придбати "Лактомарин". Що ж це за продукт такий і чи дісно він такий корисний?" Валентина Чорнобровкіна, м. Чернівці

На запитання читачки відповіла Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ:
– Оскільки "Лактомарин" не є лікарським препаратом, а лише харчовим продуктом, він не може виліковувати всі захворювання, що перераховані в рекламі. Ця біологічно активна домішка може використовуватися винятково з профілактичною метою. Шкода, що люди, введені в оману, витрачають величезні гроші на неефективний засіб, замість того, щоб придбати дійсно необхідні їм медичні препарати. Зокрема для лікування йододефіцитних захворювань замість цього "чарівного" зілля краще придбати йодовмісний лікарський препарат із доведеною клінічною ефективністю.
Не варто вірити рекламі і займатися самолікуванням. Якщо сумніваєтеся щодо того чи іншого препарату, спочатку порадьтеся з лікарем щодо нього. (Л. Токарюк)
0 2 139
21-02-2015, 12:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Мабуть, пельмені, разом з варениками — одна з найшвидших у приготуванні страв, коли не хочеться готувати
Всі рецепти ...
• Теги