|
|
|
Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" |
Ваше здоров'я / ПублікаціїСоя Соєві боби і будь-які продукти, приготовлені з сої (тофу, темпех, місо і соєвий соус) запобігають розмноженню злоякісних клітин. Крім того, вони містять ізофлавони і фітоестрогени, які мають протипухлинну активність. Соєві продукти знижують токсичний вплив опромінення та хіміотерапії. Цибуля різних сортів і часник Часник має хелаторні властивості, тобто здатність зв'язувати токсини і видаляти їх з організму. Також він активує білі кров'яні клітини, які знищують ракові клітини. Цибуля має подібну дію. Бурі водорості Містять багато йоду, який необхідний для щитовидної залози, яка регулює метаболізм цукру (енергії) в крові. Відомо, що, починаючи приблизно з 25 років, щитовидна залоза поступово зменшується в розмірі, і у багатьох людей з віком з’являється зниження вироблення гормонів, а це створює сприятливі умови для виникнення раку. У бурих водоростях міститься багато селену, який є потужним антиоксидантом. Горіхи та насіння плодів У мигдальних горішках є леатріл, натуральна речовина, в складі якої є ціанідоподібна речовина, яка є смертоносною для злоякісних клітин. Лляне і кунжутне насіння, гарбузове та соняшникове насіння містять в своїй твердій зовнішній оболонці лігнани. Це так звані фітоестрогени (речовини, що імітують гормон естроген), які сприяють видаленню надлишкового естрогену з організму. Надлишок естрогену, як відомо, стимулює виникнення гормонозалежних видів раку, зокрема, раку молочної залози, яєчників і матки. Помідори Помідори містять лікопен - потужний антиоксидант. Риба і яйця Вони - багаті джерела омега-3 жирних кислот, які пригнічують утворення ракових клітин. Перевагу з порід риби надається камбалі. Цитруси і ягоди Цитрусові фрукти і журавлина містять біофлавоноїди, що підтримують і підсилюють антиоксидантну активність вітаміну С. У полуниці, малині та гранаті міститься еллагова кислота - сильний антиоксидант, який попереджає ушкодження генів і уповільнює зростання ракових клітин. З чорницею ми також отримуємо речовини, що запобігають окислювальні процеси і сповільнюють процеси старіння. Корисні приправи Куркума (турмерик) - порошок яскраво-жовтого кольору з бульб рослини із сімейства імбирних. Куркума має хороші антиракові властивості, особливо в лікуванні раку кишечнику і сечового міхура. Вона здатна зменшувати вироблення організмом особливих ензимів, пов'язаних із запальними процесами, кількість яких ненормально висока у пацієнтів з деякими видами запальних захворювань і раку. Чай І зелений, і чорний містить деякі антиоксиданти, відомі, як поліфеноли (катехіни), які мають здатність перешкоджати поділу ракових клітин. Найбільш ефективний у цьому відношенні зелений чай, трохи менше – чорний. Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Загрузка...
|
Смачні рецепти
• Теги
Буковина ДТП Зеленський Каспрук Росія Україна Чернівці аварія афіша вибори відключення війна війна з Росією день ангела депутати долар діти карантин клуби концерти коронавірус курс валют кіно міська рада новини новини Буковини новини України новини Чернівців палац кіно Кобилянської погода пожежа поліція православний церковний календар ремонт смерть суд футбол хвороба євро іменини
include('ukrnet48540fyanfv51hdiox906d/links.php'); echo makeUkrnetLink(); ?> include($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/_lm8ea8f138e7abf12fd3b69de62a906877/linkmoney.php');?> |